Traian Basescu: E prima data in viata mea cand sunt de acord cu Antena 3

Duminica, 11 Decembrie 2016, ora 21:38 34537 citiri
Foto: Realitatea Tv

Traian Basescu a declarat, dupa primele rezultate exit-poll, ca spera ca datele prezentate de Antena3 sunt cele corecte, care dau PMP cu un scor de 6%, fata de sondajul IRES prezentat de Digi24, unde formatiunea are sub 5%, astfel ca nu ar intra in Parlament.

"Incep prin a multumi celor care au avut curaj sa voteze un partid nou. Trebuie sa va spun ca este pentru prima data in viata mea de politician cand sunt de acord cu Antena 3 care da scorul partidului ca fiind 6% si imi pare rau ca am pierdut ocazia sa fiu prim ministru. Dar pentru ca PSD-ul nu s-a hotarat inca, poate cauta prim-ministru", a spus Basescu razand, adaugand, pe un ton mai serios, ca social-democratii "vor avea cea mai dura opozitie la guvernare pe care au avut-o vreodata".

Totodata, fostul sef al statului, care a candidat la parlamentare pentru un post de senator, a cerut membrilor PMP din sectiile de vot sa ramana vigilenti pentru ca PSD sa nu fraudeze numaratoarea voturilor.

"Fac un apel la reprezentantii PMP in sectiile de votare sa ramana vigilenti pana la terminarea numaratorii buletinelor de vot pentru ca din cartea lui Mitrea (Miron Mitrea, n.red.) stim ce face PSD-ul cand se numara voturile", a mai spus Basescu.

Intrebat daca nu exista o posibilitate ca in jurul lui Dacian Ciolos sa se coalizeze suficiente forte politice astfel incat sa nu obtina PSD guvernarea, Basescu s-a aratat sceptic.

"Este adevarat ca n-au facut 50% (PSD, n.red.), dar diferenta fata de PNL este prea mare. Stiu din propria mea experienta cand a facut PSD-ul 39% si DA-ul 32%. Dar asa cum arata cifrele acum e prea mare pentru ca presedintele sa poata forta Constitutia putin", a mai spus Basescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News