Tr. Ungureanu: Singura realizare a lui Ponta e ca l-a adormit pe Antonescu

Duminica, 25 Noiembrie 2012, ora 18:58
3092 citiri
Tr. Ungureanu: Singura realizare a lui Ponta e ca l-a adormit pe Antonescu
Foto: Arhiva

Traian Ungureanu a declarat ca singura realizare a lui Victor Ponta in sase luni de guvernare este ca a reusit "sa il adoarma" pe Crin Antonescu, comentand astfel ca premierul este "cel mai bun agent de vanzari de minciuni", si urmareste astfel ca "efectul Antonescu" sa fie extins la nivel national.

"Dupa sase luni de promisiuni, Victor Ponta se poate mandri in sfarsit cu o realizare. Singura realizare a lui Victor Ponta este ca a reusit sa il adoarma pe Crin Antonescu, nu ca domnul Antonescu ar fi avut ceva impotriva. Asta s-a intamplat la Iasi, in unul din mittingurile la care Victor Ponta vinde minciuni pe orice tema. Domnul Ponta este de fapt cel mai bun agent de vanzari de minciuni cu amanuntul catre romani", a spus el duminica in cadrul unei conferinte de presa.

Purtatorul de cuvant al ARD a sustinut ca Victor Ponta are o echipa speciala "de producatori de minciuni", iar acest "Minister al minciunii" este singurul care functioneaza "la foc continuu" de sase luni incoace.

"E, de altfel, foarte greu sa tii pasul cu minciunile pe care Victor Ponta le turuie de dimineata pana seara si de la un capat la celalalt al tarii. Domnul Ponta are sigur o echipa speciala de producatori de minciuni care ii prezinta in fiecare dimineata minciuni proaspete. Acest minister al minciunii este, de fapt, singurul minister al Guvernului Ponta care functioneaza la foc continuu de sase luni incoace", a comentat democrat-liberalul.

El a mai spus ca ceea ce urmareste premierul "cu acesta productie de minciuni" este sa extinda la nivel national "efectul Antonescu". "Ce urmareste Victor Ponta cu aceasta productie de minciuni? Efectul Antonescu extins la nivel national. Domnul Ponta vrea sa ii adoarma pe romani, asa acum a reusit cu domnul Antonescu", a punctat europarlamentarul PDL.

"Cea mai grosolana minciuna a lui Victor Ponta spune asa: romanii nu trebuie sa fie slugile Europei, romanii trebuie sa fie demni si sa apere interesul national fata de UE. Cu alte cuvinte Victor Ponta ii crede pe romani atat de prosti, incat nu stiu ca Romania este membra a UE si nu sub ocupatia UE. Din Europa nu vin tancuri, ci fondurile pe care Victor Ponta le omoara inainte sa ajunga in sate, la fermieri, la intreprinderile din sectorul privat (...)", a evidentiat purtatorul de cuvant al ARD.

Democrat-liberalul a mentionat ca Victor Ponta scoate "triluri de soprana mincinoasa", dar in opinia lui nimic nu este amuzant "in opereta USL".

"Sa vedem acum cum slujeste dommnul Ponta interesul national despre care palavrageste ca un clovn ambulant. E in interesul national al romanilor sa fi plagiator dovedit? E un hot de care rad toate universitatile Europei bun pntru demnitatea romanilor? (...). Deocamdata guvernul Ponta refuza pana si sa trimita Parlamentului bugetul de stat al Romaniei si stie el de ce. Victor Ponta scoate triluri de soprana mincinoasa, dar nu e nimic amuzant in opereta USL (...)", a conchis Traian Ungureanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Traian Ungureanu Ponta adormit Antonescu, #discurs Iasi Ponta Antonescu, #Antonescu doarme discurs Ponta , #alegeri parlamentare 2012