Tariceanu si Orban au votat impreuna pentru "iesirea din criza" si "impotriva mitocaniei"

Duminica, 09 Decembrie 2012, ora 10:24 2193 citiri
Foto: Facebook/Ludovic Orban

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a votat, duminica dimineata, impreuna cu fostul ministru al Transporturilor Ludovic Orban si cu primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, precizand ca doreste "solutii pentru iesirea din criza" si incheierea disputelor politice din ultimii ani.

"Am votat pentru victoria USL, am votat cu convingerea ca acesta este un moment in care Romania trebuie sa porneasca pe un nou drum, pe un drumul iesirii din criza economica, iesirii din criza politica si sociala in care se afla de peste trei ani si jumatate. Trebuie sa porneasca pe un drum care este in directia asteptarilor cetatenilor, care s-au saturat de dispute si certuri politice prelungite, de instabilitate, de incertitudine, de un viitor care nu se configureaza asa cum oamenii si-l asteapta - un viitor mai bun, mai normal", a declarat Tariceanu.

Alegeri parlamentare 2012 LIVE

Fostul premier a precizat ca a mai votat si pentru ca Romania sa-si regaseasca drumul catre "valorile democratice, catre partenerii europeni si transatlantici cu care Romania a reusit sa se elibereze de sub povara comunismului".

La randul sau, deputatul Ludovic Orban, fost ministru al Transporturilor, a declarat ca a votat la alegerile de duminica si "un pic impotriva".

"Am votat impotriva mitocaniei, impotriva hotiei, impotriva abuzului, impotriva arbitrariului si impotriva sfidarii cetatenilor", a sustinut Orban.

Alegeri parlamentare Bucuretsi 2012

De asemenea, primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat ca votul sau a fost pentru solutiile de iesire din criza economica si impotriva "bataliilor politicianiste".

Edilul a precizat ca echipa pe care a sustinut-o este capabila sa tina Romania pe calea stabilitatii, a democratiei si alaturi de partenerii sai occidentali.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News