Sotul deputatei Claudia Boghicevici, in spital. Batut de o echipa de campanie USL?

Sambata, 08 Decembrie 2012, ora 13:56
3575 citiri
Sotul deputatei Claudia Boghicevici, in spital. Batut de o echipa de campanie USL?
Foto: bzi.ro

Sotul deputatei Claudia Boghicevici a fost internat in Spitalul Judetean Arad, vineri seara, dupa ce ar fi fost batut de membri ai unei echipe de campanie a USL, iar de fata ar fi fost si senatorul PNL Ovidiu Marian, care neaga, insa, afirmand ca Boghicevici "era beat" si ar fi cazut intr-un sant.

"Catalin Boghicevici a fost agresat si batut cu brutalitate de catre membri ai unei echipe de campanie USL, condusa de Ovidiu Marian, pentru ca a sarit in ajutorul altor doi membri ai echipei de campanie ARD, care erau la randul lor agresati de echipa USL. Cu toate ca il cunostea personal pe sotul fostei sale colege, Ovidiu Marian nu a facut nimic pentru a opri agresiunea", se afirma intr-un comunicat de presa remis de ARD Arad in cursul noptii de vineri spre sambata.

Conform sursei citate, Catalin Boghicevici ar fi fost dus in stare grava la sectia de Urgente a Spitalului Judetean Arad, fiind supus mai multor investigatii medicale, pentru a se stabili daca vor fi necesare interventii suplimentare.

Catalin Boghicevici va ramane internat in spital pentru o perioada neprecizata, au mai informat reprezentantii ARD Arad.

"Sunt extrem de socata, sunt aici langa sotul meu si nu stiu ce ii voi spune fetitei mele. Vreau doar ca sotul meu sa scape cu bine. Nu il inteleg pe Ovidiu Marian. Omul asta a fost colegul nostru. Tradatorul. A stat cu noi la masa, in familia mea. Si acum?! Nu vreau decat ca sotul meu sa se faca bine. De Ovidiu Marian se va ocupa Justitia. Si Dumnezeu. Vreau doar ca sotul meu sa scape cu bine.

Nu il inteleg pe Ovidiu Marian, care mi-a fost coleg si care il cunostea personal pe sotul meu. Noi am incercat sa facem o campanie pozitiva la Arad", a declarat Claudia Boghicevici, candidat ARD pentru un mandat de deputat in Colegiul 2 Arad.

Alegeri parlamentare Arad 2012

La randul sau, senatorul Ovidiu Marian sustine ca sotul deputatei Boghicevici, care "mirosea de la distanta a alcool", ar fi agresat cateva tinere din echipa sa de campanie.

"Sotul doamnei Boghicevici era beat, mirosea de la distanta a alcool si striga intr-una 'Jos Ponta'. El a fost cel care a agresat niste tinere din echipa mea, care distribuiau materiale electorale. In echipa mea erau si vreo trei baieti, dar tineri, deloc agresivi. Nu a fost nicio bataie, domnul Boghicevici a cazut intr-un sant si probabil ca atunci s-a ranit", a declarat Ovidiu Marian.

Claudia Boghicevici a precizat, insa, ca "Ovidiu Marian minte cu nerusinare" si ca se poate verifica faptul ca sotul ei nu avea alcool in sange, in conditiile in care la spital i-au fost recoltate probe.

"Ovidiu Marian minte cu nerusinare in continuare, dupa ce a asistat la agresarea sotului meu fara sa le ceara celor care l-au agresat cu bestialitate sa inceteze. Cum poate Ovidiu Marian sa afirme ca sotul meu era baut? La sectia de Politie nr.1 din cartierul Aurel Vlaicu au fost mai multi politisti care au discutat cu sotul meu, niciunul dintre ei nu a semnalat ca sotul meu era sub influenta bauturilor alcoolice.

Mai mult, cand am ajuns la Spitalul Judetean, sotului mei i s-au recoltat probe de sange, se poate verifica faptul ca nu avea alcool in sange. Rusine, domnule Ovidiu Marian!", afirma Claudia Boghicevici.

Politistii aradeni au confirmat ca a fost depusa o plangere din partea lui Catalin Boghicevici.

"A fost inregistrata sesizarea cu autor necunoscut, pentru ca reclamantul a daclarat ca agresorul este o persoana necunoscuta. Sunt audiati martorii pentru stablirea faptelor, urmand sa fie identificat si presupusul agresor", a declarat Camelia Tuduce, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Arad.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#sot Claudia Boghicevici batut, #sot Claudia Boghicevici spital, #so Claudia Boghicevici internat, #Catalin Boghicevici agresat echipa USL, #Catalin Boghicevici batut USL , #alegeri parlamentare 2012