Sfidare in PNL: Candidatul la Sectorul 4 nu renunta la Piedone. Si-au pictat pe frunte numele celuilalt (Foto)

Duminica, 22 Mai 2016, ora 17:05 4245 citiri
Foto: Facebook/Razvan Sava

In ciuda faptului ca Alina Gorghiu, co-presedinte PNL, a anuntat ca alaturarea dintre candidatul PNL la primaria Sectorului 4, Razvan Sava, si fostul edil Cristian Popescu Piedone a fost nefericita si ca aceasta colaborare a incetat, cei doi au fost vazuti din nou impreuna sambata intr-un parc.

Mai mult, Razvan Sava a declarat, duminica, ca isi continua campania sustinut de Cristian Popescu Piedone, pentru ca nu exista nicio hotarare definitiva care sa spuna ca acesta ar trebui sa plateasca pentru ceva.

"Am mers si ne-am intalnit cu foarte multa lume. Ne-am amintit si noi de copilarie", a declarat candidatul PNL la Primaria Sectorului 4, Razvan Sava, intrebat daca a avut o actiune electorala sambata, alaturi de Cristian Popescu Piedone, in Oraselul copiilor in cadrul careia cei doi au aparut pictati pe fata - Piedone ca Shrek (cu numele lui Sava scris pe frunte, n.red.), iar Sava ca Wolverine (cu Pie scris pe frunte, n.red.).

Reactia lui Predoiu, dupa ce liberalii s-au aliat cu Piedone pentru alegerile din sectorul 4

Intrebat daca isi continua campania pentru alegerile locale sustinut de Piedone, in ciuda declaratiilor conducerii PNL, care a spus ca acesta strategie electorala a luat sfarsit, Sava a spusca nu poate renunta la sustinerea unui alegator din sectorul 4.

"Ne-am intalnit, fiind un sector relativ mic, fiind pe locul patru, cinci, din Bucuresti, inevitabil si dansul isi face campanie si noi, liberalii, ne facem campanie. Ne-am intalnit in Parcul Tineretului acolo s-au intalnit cele doua grupuri si am mers impreuna. Inca am sustinerea dansului (...) nu pot sa renunt la sustinerea unui alegator din sectorul 4", a sustinut Razvan Sava.

Intrebat de ce accepta sustinerea lui Cristian Popescu Piedone in contextul in care PNL a cerut demisia Guvernului Ponta dupa tragedia din Colectiv, spunand "coruptia ucide", Razvan Sava a argumentat ca nu exista nicio hotarare definitiva a instantei care sa spuna ca Piedone "trebuie sa plateasca pentru anumite actiuni".

"Este vreo hotarare definitiva data de instanta ca Piedone trebuie sa plateasca pentru anumite actiuni? Deocamdata Cristian Popescu Piedone este un locuitor al sectorului 4, un alegator din sectorul 4, intamplator face parte dintr-un partid care nu are candidat la primaria sectorului 4", a sustinut liberalul.

Liberalii au batut palma cu Piedone la Sectorul 4

Sava a subliniat ca este optiunea lui Piedone sa voteze unul dintre candidatii la Primaria sectorului 4.

"Este in optiunea dansului sa voteze cu unul dintre candidati, se pare ca eu intrunesc toate punctele pe care dansul le vede intr-un candidat si atunci am sustinerea dansului. Nu stiu sa existe vreo hotarare definitiva in ceea ce il priveste", a punctat Sava.

Reactia lui Blaga, dupa ce liberalii s-au aliat cu Piedone in Sectorul 4

Cat priveste afirmatia copresedintelui PNL Vasile Blaga, potrivit careia asocierea dintre Sava si Piedone prejudiciaza partidul, Sava a afirmat ca cele doua partide au materiale separate pe care le distribuie in campanie.

"Nu, noi nu avem nicio colaborare in sensul acesta, fiecare partid are materialul lui pe care il distribuie in aceasta campanie. (Cristian Popescu Piedone-n.red.) isi sustine lista de consilieri", a conchis Sava.

PNL se leapada de Piedone: A fost o alaturare nefericita, s-a oprit

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni ca alaturarea dintre candidatul PNL la sectorul 4, Razvan Sava, si Cristian Popescu Piedone a fost una "nefericita" si a subliniat ca aceasta colaborare "a sfarsit brusc".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News