Se voteaza sustinut in statiunile montane: BEJ Prahova a suplimentat buletine de vot in sectii din Sinaia si Cheia

Duminica, 10 Noiembrie 2019, ora 19:30 1806 citiri

Biroul Electoral Judetean Prahova a dispus, duminica dupa-amiaza, suplimentarea numarului de buletine de vot in doua sectii de votare din statiunile Sinaia si Cheia, unde prezenta la vot a depasit suta la suta pana la ora 17.15, numerosi turisti mergand sa voteze pe liste suplimentare.

Biroul Electoral Judetean nr. 31 Prahova a decis, duminica dupa-amiaza, ca sectiile de votare numerele 259 din statiunea Sinaia si 482 din statiunea Cheia sa primeasca cate 400 de buletine de vot in plus fata de cele alocate initial, deciziile fiind luate dupa ce presedintii celor doua sectii au sesizat ca nu au la dispozitie suficiente buletine de vot.

Conform deciziilor BEJ Prahova, buletinele suplimentare au fost transferate de la alte sectii din apropiere.

La sectia de votare numarul 259 din Sinaia prezenta la vot este de peste 143 la suta, peste 500 de alegatori votand pe liste suplimentare. Tot la Sinaia, prezenta la vot a depasit 108 la suta la o alta sectie de votare, unde numarul celor care au votat pe liste suplimentare este dublu fata de cel al alegatorilor de pe listele permanente care s-au prezentat la urne.

De asemenea, la sectia de votare 482 din localitatea Cheia, statiune turistica, prezenta la vot este, duminica, la ora 17:15, de peste 120 la suta.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com