Sava agita apele in PNL, dupa ce s-a pictat pe fata cu Piedone: "Se situeaza in afara partidului!"

Luni, 23 Mai 2016, ora 14:02
4044 citiri
Sava agita apele in PNL, dupa ce s-a pictat pe fata cu Piedone: "Se situeaza in afara partidului!"
Foto: Facebook/ Razvan Sava

In ciuda avertismentelor repetate de la mai-marii partidului, candidatul PNL la Primaria Sectorului 4, Razvan Sava, continua sa se afiseze cu fostul edil de sector, Cristian Popescu Piedone.

Purtatorul de cuvant al partidului, Ionut Stroe, ne-a spus ca, din punctul sau de vedere, Sava se situeaza in afara partidului.

Sfidare in PNL: Candidatul la Sectorul 4 nu renunta la Piedone. Si-au pictat pe frunte numele celuilalt (Foto)

"Conducerea PNL i-a atras atentia dlui Sava in cateva randuri pentru a nu se mai asocia politic cu dl Piedone. In conditiile in care dl Sava ignora solicitarile PNL, din punctul meu de vedere - e o apreciere personala - el se situeaza practic in afara partidului", a declarat Stroe, pentru Ziare.com.

PNL se leapada de Piedone: A fost o alaturare nefericita, s-a oprit

Reactia lui Blaga, dupa ce liberalii s-au aliat cu Piedone in Sectorul 4

De asemenea, acesta a tinut sa sublineze ca intreaga conducere liberala i-a atras atentia lui Sava sa nu se asocieze cu Piedone.

"Eu, ca liberal, va spun sincer ca as avea mari dificultati morale sa ma asociez cu Piedone, la fel cum n-as putea niciodata sa duc imaginea partidului in aceasta zona. Mai ales cand mi se atrage atentia.

Numai conducerea partidului poate sa dispuna masuri in legatura cu comportamentul dlui Sava. Si dna Gorghiu, si dl Blaga, si dl Predoiu, toata lumea i-a atras atentia.

Dupa umila mea apreciere, el e practic in afara partidului, daca va continua in comportamentul asta. Conducerea partidului, dupa ce se va intruni si va discuta chestiuni de genul asta, va anunta public daca si ce fel de masuri vor fi luate.

Dna Gorghiu a anuntat public ca dl Sava intelesese solicitarea conducerii partidului. Sau, cel putin dupa ultima intalnire, a dat asigurari ca aceasta asociere cu Piedone nu va mai continua", a mai spus purtatorul de cuvant al PNL.

Reactia lui Predoiu, dupa ce liberalii s-au aliat cu Piedone pentru alegerile din sectorul 4

Intrebat daca asocierea lui Razvan Sava cu Cristian Popescu Piedone i-ar putea aduce candidatului liberal voturi in plus, Stroe a precizat: "Nu discut de interesul politic sau personal al dlui Sava".

"Pentru ca, asa, aducatoare de voturi este si imaginea lui Marian Vanghele in Sectorul 5 si noi suntem impotriva acestui primar", ne-a mai declarat purtatorul de cuvant al liberalilor.

Gorghiu: Nu-l excludem pe Sava, il sustinem in continuare

In ciuda faptului ca in urma cu cateva zile a transmis ca aceasta asociere s-a oprit, iar acest lucru nu s-a intamplat, presedintele PNL, Alina Gorghiu, a spus luni ca Razvan Sava nu va fi exclus din partid, ci sustinut in continuare pentru Primaria Sectorului 4.

"Am avut chiar la sfarsitul aceste saptamani un tete-a-tete cu domnul Sava si i-am mai explicat o data ce cred eu ca ar trebui sa faca un candidat al PNL si vom vedea ce se intampla. Nu-l excludem. Nu se pune problema excluderii domnului Sava, nu se pune problema distantarii de candidatul Razvan Sava, il sustinem in continuare, dar credem noi ca a respecta opinia conducerii partidului este esential si pentru domnia sa", a spus Gorghiu, intr-o conferinta de presa.

Liberalii au batut palma cu Piedone la Sectorul 4

Razvan Sava si Cristian Popescu Piedone au fost vazuti din nou impreuna, sambata, intr-un parc, in ciuda faptului ca Alina Gorghiu, spusese ca aceasta alaturare a fost una nefericita, iar colaborarea dintre cei doi a incetat.

Cei doi au avut o actiune electorala in Oraselul Copiilor, in cadrul careia au aparut pictati pe fata, fiecare cu numele celuilalt pe frunte.

Alegeri locale 2016: Cine sunt cei 10 candidati la Primaria Sectorului 4

Razvan Sava este noul primar interimar al Capitalei

De profesie inginer, Sava are 46 de ani si este primar interimar al Capitalei din toamna anului trecut, dupa suspendarea lui Sorin Oprescu, atunci arestat preventiv. De asemenea, Razvan Sava este consilier general al Bucurestiului din 2012, fiind presedinte al Comisiei Utilitati.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Razvan Sava asociere Piedone, #Sava campanie Pieone, #Piedone candidat PNL Sector 4 , #alegeri locale 2016