Robert Turcescu ii ataca dur pe liderii USR: "Daca vor dori un calcul pragmatic, romanii vor alege o majoritate cu PNL si PMP"

Joi, 12 Noiembrie 2020, ora 09:03
3469 citiri
Robert Turcescu ii ataca dur pe liderii USR: "Daca vor dori un calcul pragmatic, romanii vor alege o majoritate cu PNL si PMP"
Foto: Facebook/ Robert Turcescu

Deputatul Robert Turcescu, candidat al PMP Brasov pentru un nou mandat, sustine ca tactica USR prevede ca toata campania electorala trebuie construita in jurul ideii de "pe cine atacam", in conditiile in care "n-au un proiect", pentru ca mai multe subiecte au fost delegitimate de actiunile membrilor sai.

"In mintea USR-istilor in momentul de fata, asa cum vad eu, toata campania electorala trebuie construita pe pe cine atacam. Pai, PSD-ul ce sa il mai atace in momentul de fata... Pentru ca stiti cum sunt? Sunt ca o musculita. Se bat in momentul de fata PNL cu PSD, asta e confruntarea din sondaje pentru locul I. USR-istii vin cu o sabiuta, cu nu stiu ce... Nu mai incap la povestea asta.

Dragnea e la puscarie, Iordache pleaca la Consiliul Legislativ cu colegul Dirca, deci nu poti sa il mai ataci nici pe bietul Iordache in chestiunea asta, s-a terminat. Tariceanu nu mai pupa Parlament, ce sa mai faci cu astia? Gata, la revedere! Atunci, ce au zis USR-istii?

Bai, noi in momentul de fata trebuie sa avem o tinta! Pentru ca eu dau scris in momentul acesta, azi, nu stiu cum va arata votul din 6, dar aproape ca dau scris ca USR nu vrea la guvernare nici din 6 incolo, chiar daca le-ar face o oferta liberalii, si ca vor sta agatati sa loveasca in PNL si in PSD, uitandu-se ca obiectiv la 2024. Nu mai rezista ei pana in 2024, dar vom vedea si aceasta chestiune", a declarat Robert Turcescu, miercuri seara, la B1 TV.

Deputatul PMP este de parere ca USR doreste sa scada din procentele PNL, pentru ca "nu poate sa ia voturile liberalilor".

"Asta fac in momentul de fata USR-istii. Ei n-au un proiect. Ce sa propuna? Marele lor proiect de campanie este Fara penali in functii publice. Altceva, ce? Despre ce, despre Educatie? Pai, cum sa vorbesti despre Educatie cand primarul tau de la Brasov isi cere scuze astazi pentru ca a mintit - da, si-a pus cenusa in cap si a zis - in CV-ul public.

Cum sa mai mergi cu Fara penali in functii publice, cand tu il ai pe Barna, care e anchetat de DLAF - ma rog, i se cer documente. Cum sa mai mergi tu cu povestea asta cu justitie pentru toti, cu nu stiu ce, cand (...) Ghinea de la Bruxelles, PLUS-istul, mana dreapta a lui Ciolos a scris cartea Eu votez DNA, iar astazi - adica acum cinci zile - vine Barna si declara la Europa Libera ca DNA de fapt e o structura care face dosare politice.

Atunci nu le ramane decat in momentul de fata sa faca scandal, sa atace PNL, in speranta ca - atentie, nu ca iau voturi de la PNL! - scad procentele PNL. Asta joaca in momentul de fata USR. Nu poate sa ia voturile liberalilor, categoric, dar se gandesc ei ca daca ii ataca acum impreuna, de manuta cu PSD-istii pe liberali, pe PMP-isti...", a adaugat Robert Turcescu.

Robert Turcescu a condamnat si declaratia lui Cristian Ghinea, care afirmase ca "bla bla-ul asta cu valorile crestin-democrate e vomitiv", dupa ce Robert Sighiartau a recunoscut ca ar prefera sa intre la guvernare alaturi de PMP, nu de USR, pentru ca PNL si PMP impartasesc aceleasi valori crestin-democrate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Robert Turcescu pmp, #Robert Turcescu pnl, #Robert Turcescu usr , #Alegeri Parlamentare 2020