Robert Negoita anunta ca s-a vindecat de COVID-19: "Sunt vindecat si ma simt excelent, gata sa ma apuc iar de treaba"

Miercuri, 09 Septembrie 2020, ora 21:33 2681 citiri
Foto: Facebook/ Robert Negoita

Robert Negoita, candidat din partea Aliantei Pro Bucuresti 2020 la Primaria Sectorului 3, a anuntat ca s-a vindecat de COVID-19.

"La doua saptamani de cand am fost depistat pozitiv la infectarea cu virusul COVID-19 sunt vindecat si ma simt excelent, gata sa ma apuc iar de treaba. Au fost doua saptamani ciudate in care as minti sa va spun ca totul a fost simplu. Impactul emotional si, uneori fizic, au fost provocari pe care le-am depasit si cu ajutorul dumneavoastra, lucru pentru care va multumesc din suflet. Gandurile voastre bune si mesajele de incurajare mi-au dat energie, au fost un ajutor de nepretuit. Cred ca lupta cu aceasta boala poate fi castigata si de cei aflati in jurul celor care au ghinionul sa se infecteze, fie ca vorbim de familie sau prieteni. Energiile lor pozitive transmise catre pacienti, dublate de efortul absolut remarcabil facut de medicii nostri ne dau sanse sporite in fata acestei pandemii", a scris Negoita, miercuri, pe Facebook.

El a mentionat ca a preferat ca in aceste doua saptamani sa nu interactioneze in spatiul public, desi cererile din partea mass media au fost numeroase.

"A fost alegerea mea prin care am vrut sa transmit un mesaj de responsabilitate, in fata unei boli necunoscute, tuturor celor care au inca dubii. Aceasta pandemie trebuie tratata cu seriozitate, nu trebuie sa minimalizam efectele bolii, nu trebuie sa transmitem mesaje oamenilor ca, desi suntem infectati, totul este ok. Eu am vrut sa transmit, prin tacerea mea, ca in fata unei astfel de provocari legate de sanatate, orice alte probleme devin irelevante. Deci, dragii mei, protejati-va, aveti grija de voi si de familiile voastre si fiti convinsi ca suntem destul de puternici sa trecem si peste aceasta provocare", a adaugat Robert Negoita.

Acesta a afirmat ca de joi revine "la treaba (...) pentru Sectorul 3".

"Imi pare rau ca-i dezamagesc pe adversarii mei politici care au profitat de acest episod neplacut si m-au atacat in lipsa, dar de maine sunt la treaba. Adica la cei 99% munca pentru Sectorul 3. Pe ei ii las, in schimb, sa se ocupe de cei 100% politica ieftina, ca... deh e campanie electorala. Le promit totusi ca in acel 1% ce imi ramane mie pentru politica, imi voi face timp sa le mai explic inca o data ca in administratia locala este vorba despre proiecte, nu de politicianism ieftin. Nu vreau sa inchei fara a multumi profesionistilor desavarsiti de la Spitalul Victor Babes, pentru grija, umanitatea si efortul colosal pe care il fac in aceasta pandemie", a adaugat Robert Negoita.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News