Gabriel Oprea, Liviu Plesoianu si Serban Nicolae au pierdut rusinos alegerile. Valeriu Nicolae a fost la cateva voturi de Camera Deputatilor

Joi, 10 Decembrie 2020, ora 15:1110402 citiri
Gabriel Oprea, Liviu Plesoianu si Serban Nicolae au pierdut rusinos alegerile. Valeriu Nicolae a fost la cateva voturi de Camera Deputatilor
Gabriel Oprea, Valeriu Nicolae, Liviu Plesoianu si Serban Nicolae FOTO Facebook

Au vrut sa fie parlamentari, insa alegatorii le-au stricat planurile. Unora le-au mai lipsit cateva voturi. Altii au avut rezultate dezastruoase. Romanii i-au taxat dur.

Printre cei mai cunoscuti perdanti sunt candidatii independenti Valeriu Nicolae si Gabriel Oprea, insa si nu mai putin cunoscutii Serban Nicolae si Liviu Plesoianu (Ex-PSD) au pierdut. Acstia au incercat sa obtina un loc in Parlament, adresandu-se electoratului "ecologist". Nu au reusit.

"Puteam sa fac lucrurile mai bine"

Valeriu Nicolae a candidat la alegerile parlamentare din 6 decembrie ca independent, pentru functia de deputat, dar a pierdut la limita, fiind necesare inca 31 de voturi. Acesta sustine ca este doar vina lui ca nu a ajuns in Parlament si ca putea sa faca lucrurile mai bine.

El nu a avut in spate o intreaga retea de promovare cum este cea din partide si nici celebritatea altor candidati independenti. Cu toate acestea a reusit sa obtina o incredere mai mare fata de alti candidati cunoscuti.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News