Rezultate europarlamentare Vadim cere anularea votului

Luni, 26 Mai 2014, ora 11:01
4321 citiri
Rezultate europarlamentare Vadim cere anularea votului
Foto: Arhiva

Presedintele Partidului Romania Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, solicita organismelor internationale anularea alegerilor europarlamentare din Romania din cauza "fraudei electorale".

"Aceasta este o zi neagra pentru Europa. PRM nu este singurul partid care reclama uriasa frauda electorala: aceleasi contestatii vehemente au fost formulate de PNL (membru al ALDE), de PDL si PNTCD (membre ale PPE).

In aceasta situatie de o gravitate exceptionala, care arunca in aer fragila constructie a Europei Unite, PRM solicita: sigilarea de catre DNA a tuturor sacilor cu buletine de vot si analizarea lor, pedepsirea celor care se fac vinovati de aceasta frauda inimaginabila, facuta cu stiinta si pregatita din vreme si roaga organismele internationale ca, in virtutea tuturor probelor si evidentelor existente si care se vor recolta in zilele urmatoare, sa anuleze rezultatele scandaloase ale acestei mascarade electorale", a declarat Corneliu Vadim Tudor.

Alegeri europarlamentare: Primele rezultate oficiale - USD, sub 40%, Diaconu - peste UDMR si PMP

El a precizat ca "peste tot in Europa in acest an de criza partidele nationaliste au crescut, numai PRM este furat si creditat cu procente intre 2 si 4%".

Primele rezultate oficiale ale alegerilor europarlamentare care s-au desfasurat duminica au fost anuntate, luni dimineata, de Biroul Electoral Central.

Dupa centralizarea a 93,54% din voturi, Alianta electorala PSD-UNPR-PC se claseaza pe primul loc, insa are sub 40%, scor anuntat de exit poll-urile de duminica seara.

De asemenea, Mircea Diaconu a obtinut mai multe voturi decat UDMR si PMP.

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#Vadim rezultate alegeri europarlamentare, #Vadim cere anulare europarlamentare, #rezultate alegeri europarlamentare 2014 , #rezultate alegeri europarlamentare 2014