Rezultate europarlamentare Vadim cere anularea votului

Luni, 26 Mai 2014, ora 11:01 4266 citiri
Foto: Arhiva

Presedintele Partidului Romania Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, solicita organismelor internationale anularea alegerilor europarlamentare din Romania din cauza "fraudei electorale".

"Aceasta este o zi neagra pentru Europa. PRM nu este singurul partid care reclama uriasa frauda electorala: aceleasi contestatii vehemente au fost formulate de PNL (membru al ALDE), de PDL si PNTCD (membre ale PPE).

In aceasta situatie de o gravitate exceptionala, care arunca in aer fragila constructie a Europei Unite, PRM solicita: sigilarea de catre DNA a tuturor sacilor cu buletine de vot si analizarea lor, pedepsirea celor care se fac vinovati de aceasta frauda inimaginabila, facuta cu stiinta si pregatita din vreme si roaga organismele internationale ca, in virtutea tuturor probelor si evidentelor existente si care se vor recolta in zilele urmatoare, sa anuleze rezultatele scandaloase ale acestei mascarade electorale", a declarat Corneliu Vadim Tudor.

Alegeri europarlamentare: Primele rezultate oficiale - USD, sub 40%, Diaconu - peste UDMR si PMP

El a precizat ca "peste tot in Europa in acest an de criza partidele nationaliste au crescut, numai PRM este furat si creditat cu procente intre 2 si 4%".

Primele rezultate oficiale ale alegerilor europarlamentare care s-au desfasurat duminica au fost anuntate, luni dimineata, de Biroul Electoral Central.

Dupa centralizarea a 93,54% din voturi, Alianta electorala PSD-UNPR-PC se claseaza pe primul loc, insa are sub 40%, scor anuntat de exit poll-urile de duminica seara.

De asemenea, Mircea Diaconu a obtinut mai multe voturi decat UDMR si PMP.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News