Rezultate alegeri Slobozia 2012

Marti, 12 Iunie 2012, ora 13:43
3082 citiri
Rezultate alegeri Slobozia 2012

USL a castigat presedintia Consiliului Judetean Ialomita, cu peste 70%, Vasile Silvian Ciuperca (PSD) obtinand un al treilea mandat, potrivit numaratorii paralele efectuate de social-democrati.

De asemenea, primaria municipiului resedinta, Slobozia, a fost obtinuta de USL, Alexandru Stoica (PSD), fost viceprimar si primar interimar in ultima luna, obtinand peste 45% din voturile valabil exprimate.

De asemenea, primaria orasului Fierbinti-Targ a fost castigata de primarul in functie Iusein Iuksel (PSD), intrat in cursa electorala sub sigla USL.

Rezultate Alegeri Locale 2012

In celelalte municipii si orase, PSD si PNL au mers separat in alegeri, primariile din municipiile Fetesti si Urziceni fiind castigate detasat de PNL, de primarii in functie Gheorghe Catrinoiu respectiv Constantin Sava.

In schimb, primariile oraselor Tandarei si Cazanesti au fost adjudecate de candidatii PSD, Cristian Roman, respectiv Stelian Traian, schimband primarii in functie Vasile Sava, respectiv Alexandru Gavrila.

Social-democratii si liberalii isi adjudeca si alte primarii din comunele judetului, victorii 'rasunatoare' obtinand in cateva dintre localitatile ai caror primari au trecut chiar inainte de alegeri de la PSD la PDL, precum Ciochina, Munteni Buzau, Tandarei, Scanteia, Gura Ialomitei.

In ceea ce priveste Alianta pentru Ialomita (API), aceasta a obtinut 17 mandate de primar, doar in comune, reusind sa schimbe primarii liberali sau social-democrati in functie din Armasesti, Sudisi, Saveni, Sinesti, Barcanesti, Rosiori si sa-si pastreze majoritatea primarilor in functie.

La alegerile locale din 10 iunie au fost asteptati la urne 240.341 de locuitori cu drept de vot inscrisi in listele permanente, fiind prezenti in cele 241 de sectii de votare peste 140.800, insemnand 59.56%.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#rezultate alegeri locale 2012, #rezultate alegeri Slobozia 2012 , #Rezultate Alegeri Locale 2012