Rares Bogdan ameninta cu dizolvarea organizatiilor si excluderea pe liberalii care nu fac campanie electorala

Duminica, 05 Mai 2019, ora 09:43 12678 citiri
Foto: Facebook/ Rares Bogdan

Rares Bogdan, cel care deschide lista PNL la europarlamentare, a declarat, sambata, ca membrii partidului, inclusiv liderii de filiale, care nu vor face campanie pentru europene, "vor avea de suferit direct". In acest caz, jurnalistul a precizat ca va cere "excluderi" si dizolvarea organizatiilor.

Rares Bogdan a participat la o dezbatere cu Diaspora din Marea Britanie, organizata de PNL in Luton.

Intrebat de un participant la dezbatere de ce nu se implica in campanie membrii PNL cu functii de conducere, mai ales de la sate, Rares Bogdan a spus ca va cere excluderea celor care fac "rafuieli" cu liderul partidului sau alti colegi si care nu au actiuni in campania electorala.

"Va asigur ca cei care nu vor face campanie si care vor face pluta pe spate vor avea de suferit direct, lideri. Daca eu alerg de dimineata de la 7 pana noaptea la 1 si nu am stat de sapte saptamani de cand am intrat in partidul asta, va dati seama ca indiferent de rezultat, si daca vom avea 32% si 29, 27, 25% - e un rezultat mult mai bun decat ar spera astia care fac asa - va spun direct, cei care fac asta si isi inchipuie ca pe mici rafuieli cu lideri de filiala, cu liderul partidului, cu secretarul general, cu mine sau cu altii pot sa scape nepedepsiti, eu voi cere direct excluderi si dizolvarea organizatiilor.

Militaria trebuie data din pod in Romania. O tara nu poate sa fie condusa decat cu reguli. Un partid nu se poate conduce decat cu reguli. Un Guvern nu se poate conduce decat cu reguli clare, asa ca daca sunt din astia care stau si daca isi inchipuie ca au acoperit afisele, sa le tina sub pat pentru pisici, va asiguram ca aflam lucrurile, uite, cum ne spuneti dumneavoastra de Bacau. Eu vineri sunt la Bacau. Sunt curios ce vor face ei la Bacau, pentru ca le voi spune ce am auzit. Daca se activeaza partidul, toata armata asta extraordinara, spulberam tot. Sper sa inteleaga toti", a declarat Rares Bogdan.

La dezbatere au mai participat secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, senatoarea PNL Iulia Scantei si deputatul PNL Pavel Popescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News