Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Raluca Turcan e multumita de rezultatele de la Sibiu: Am atins tinta politica stabilita

Luni, 12 Decembrie 2016, ora 01:38
3146 citiri
Raluca Turcan e multumita de rezultatele de la Sibiu: Am atins tinta politica stabilita
Foto: Facebook/Raluca Turcan

Liderul PNL Sibiu, Raluca Turcan, a declarat duminica noapte ca organizatia sa "a castigat detasat alegerile in judet", obtinand un scor de circa 42% dupa numararea voturilor din 33% din sectii. Reteta succesului, spune ea, este "munca sustinuta la firul ierbii".

La sediul PNL Sibiu, zeci de membri s-au strans imediat dupa inchiderea sectiilor de votare si au inceput numaratoarea paralela. In jurul orei 00.30, voturile exprimate la circa 33% dintre sectii au fost centralizate, iar potrivit acestora PNL a obtinut 41,96% dintre voturile exprimate, urmat de PSD, cu 29,68%, si USR, cu 10,06%, la Camera Deputatilor.

La Senat, PNL a obtinut 41,99% din voturi, PSD are 29,02%, iar USR are 10,13% dintre voturile exprimate.

Iata cele mai noi rezultate ale alegerilor parlamentare

"PNL Sibiu si-a atins tinta politica stabilita de 42%. Pe scurt, PNL a castigat detasat alegerile in judetul Sibiu. Reteta succesului nostru a fost, ca si la alegerile locale, munca sustinuta la firul ierbii, printre oameni. PNL Sibiu nu a avut un dublu limbaj. Am intarit echipa PNL, am respectat niste criterii stricte de integritate si profesionalism", a declarat Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, "actiunea politica a fost bazata pe proiecte concrete, in interes public".

"Nu ne-am bazat pe artificii de imagine. Am mers in fata alegatorilor cu un mesaj clar, nedisimulat, axat pe solutii. Am construit si nu am lasat orgoliile sa umbreasca proiectul politic. Sibienii cunosc activitatea presedintelui Iohannis si doresc sa-i fie sprijin si prin parlamentarii pe care i-au votat", a mai spus Turcan.

In plus, liderul PNL Sibiu a precizat ca aceste alegeri au aratat inca o data ca "Sibiul este un nucleu care crede in prosperitate prin investitii si educatie de calitate".

Intrebata ce parere are despre scorul obtinut de PNL la nivel national, aceasta a spus ca a "impresionat-o negativ", dar ca asteapta rezultatele finale si ca abia dupa vor face evaluari.

"Am convingerea ca cei care au de invatat vor invata din greseli si ca vom ajunge la o solutie corecta si benefica a PNL in interesul cetatenilor", a mai declarat Turcan.

In judetul Sibiu, au fost 370 de sectii de votare, iar prezenta la urne a fost de 36,91%.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#rezultate alegeri parlamentare 2016, #Raluca Turcan alegeri parlamentare 2016 , #rezultate alegeri parlamentare 2016