Propunere de pariu pentru Firea: Daca PNL castiga parlamentarele, PSD plateste datoriile lui Negoita la stat

Vineri, 10 Iunie 2016, ora 15:15 3420 citiri
Foto: Arhiva Facebook/Ovidiu Raetchi

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi o provoaca pe Gabriela Firea la un pariu: daca PNL va castiga alegerile in toamna, PSD trebuie sa plateasca datoriile la stat ale lui Robert Negoita, de 232 de milioane lei.

In schimb, daca pierde, Raetchi le propunere social-democratilor sa ii alerge pe liberali prin Piata Universitatii, imbracati in mineri.

"O provoc pe Gabi Firea la un pariu. Nu poate refuza, are o cota prea buna: aproape 4/1 in favoarea sa. Eu spun ca PNL va castiga alegerile parlamentare in Bucuresti, in dauna PSD; ea spune, logic, pe dos", a scris Ovidiu Raetchi pe pagina sa de Facebook.

El a propus si miza pentru acest pariu: "Daca PNL castiga, atunci PSD e obligat sa plateasca datoriile la stat ale lui Robert Negoita - cu 232 milioane lei s-ar putea reforma RADET sau RATB. Daca PNL pierde, atunci pesedistii primesc dreptul sa-si indeplineasca cea mai fierbinte fantezie: sa ne alerge o ora prin Piata Universitatii imbracati in mineri".

Intr-un comentariu la postare, deputatul PNL a explicat si de ce considera ca liberalii vor castiga alegerile parlamentare.

"E un optimism inertial, in contextul meciului cu Franta. Unde, logic, batem", a scris Raetchi.

Liberalul a cadidat la Primaria Sectorului 5, unde a pierdut in fata social-democratului Daniel Florea, insa cu un scor mult peste media PNL in Capitala si mult peste rezultatul obtinut de Catalin Predoiu.

Vezi cum arata rezultatele dupa numararea tuturor voturilor. Pentru a fi anuntate rezultatele Finale, BEC trebuie sa solutioneze toate constestatiile.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com