Principele Radu s-a retras din cursa electorala pentru ca a ramas "fara nici un leu"

Sambata, 15 Mai 2010, ora 21:413358 citiri
Principele Radu s-a retras din cursa electorala pentru ca a ramas "fara nici un leu"
Foto: Realitatea TV

Principele Radu a explicat sambata ca s-a vazut nevoit sa se retraga din cursa prezidentiala in 2009 din lipsa de bani, in conditiile in care toate sondajele il creditau cu 12-16% din increderea electoratului.

"Incepand cu 10 sau 15 mai anul trecut, absolut nimeni n-a mai trecut pragul Palatului Elisabeta. La 2 septembrie m-am retras pentru ca am ramas fara nici un leu. La propriu. Ultimul leu pe care l-am putut cheltui din banii de campanie a fost pe 2 septembrie", a recunoscut printul Radu intr-o emisiune la Realitatea TV.

Intrebat daca ar fi continuat cursa electorala daca ar fi avut bani, acesta a raspuns: "Da. Absolut", recunoscand insa ca nu a starnit suficient interes electoral: "probabil ca eu am venit prea devreme".

Principele Radu Duda a uimit intreaga tara in aprilie 2009 cand si-a anuntat candidatura la Presedintia Romaniei. Departe de a se simti ofensata, Casa Regala l-a sprijinit pe parcursul campaniei de popularizare a acestei idei, pana in momentul in care printul a anuntat ca se retrage.

Comentarii
Misu_C
rank 5
Comentariile pe marginea acestui articol, la 20 de ani dupa genocidul din 1989, demonstreaza oricui se mai indoia ca NU A FOST NICIO REVOLUTIE...