Ponta anunta ca toate sectiile de votare sunt deschise

Duminica, 09 Decembrie 2012, ora 11:34
2285 citiri
Ponta anunta ca toate sectiile de votare sunt deschise
Foto: Digi 24

Premierul Victor Ponta a anuntat ca toate sectiile de vot sunt deschise, precizand ca informatiile de la ministrul de Interne, Mircea Dusa, "ajung mai repede la mine decat la BEC".

"Pentru ca sunt premier si sunt in contact cu toate autoritatile, va anunt ca nicio singura sectie nu e inchisa, toti cetatenii pot vota, am votat cu ganduri bune. Romanii vor deschide o alta pagina de istorie, sa fim mai uniti si sa avem un viitor mai bun decat cel pe care il aveam ", a declarat Ponta, la iesirea de la vot.

"Le multumesc jandarmilor, politistilor, militarilor si tuturor celor care stau in frig si muncesc pentru ca tara sa nu fie blocata. In afara de zona de vest, toate drumurile sunt deblocate si important este ca in toate sectiile se poate vota si deocamdata toate lucrurile sunt in regula", a adaugat premierul.

"Sa avem o viata mai buna si sa ne respectam unii pe altii", le-a transmis premierul si contracandidatilor sai.

Alegeri parlamentare 2012 LIVE

"Eu vreau sa demonstrez ca, daca ne pregatim din timp, vom fi mai eficienti. Sigur ca m-am suparat inca o data, din cauza celor incapatanati, care nu au vrut sa organizam alegerile in noiembrie", a declarat Ponta, mentionand ca au fost politicieni care s-au impotrivit organizarii alegerilor mai devreme, pentru ca sperau ca vor creste in sondaje.

Premierul a mentionat ca "alegerile ar trebui organizate vara, prin Constitutie".

Ponta candideaza pentru un loc de deputat in judetul Gorj. El a anuntat ca va ramane in Gorj pentru a astepta rezultatul alegerilor. Pe de alta parte, liderul PNL Crin Antonescu a anuntat ca va ajunge in Bucuresti pentru a astepta rezultatul votului.

Alegeri parlamentare Gorj 2012

Romanii sunt chemati la urne, duminica, pentru a-i alege pe deputatii si senatorii care ii vor reprezenta in Parlament in urmatorii patru ani. Zapada si viscolul insa creeaza mari probleme, de dimineata unele sectii de votare fiind inchise sau functionand la lumanare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#ponta vot sectii inchise, #ponta vot vara Constitutie, #sectii inchise zapada , #alegeri parlamentare 2012