PNL a luat aproape 50% in Sibiu, judetul lui Iohannis. PSD, doar 11%

Luni, 27 Mai 2019, ora 08:11 5853 citiri
Foto: Facebook/Raluca Turcan

Presedintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a anuntat ca rezultatele finale ale alegerilor arata ca PNL a obtinut 48,33% in judetul Sibiu, fiind urmat de Alianta USR PLUS cu 25,02% si PSD cu 11,02%.

Turcan a apreciat ca sibienii sunt in continuare "parteneri" ai presedintelui Klaus Iohannis si au transmis un mesaj clar "legea sa fie respectata si aplicata, tara sa fie cat mai implicata in Europa".

Raluca Turcan a anuntat, pe pagina sa de Facebook, rezultatele finale ale votului de duminica pentru judetul Sibiu:

PNL - 48,33%,

Alianta 2020 - 25,02%,

PSD - 11,02%.

"Sibienii isi vad viitorul demn si prosper doar intr-o Romanie europeana. Sibienii sunt parteneri ai presedintelui Klaus Iohannis in proiectul pentru o Romanie dreapta. Mesajul la vot al sibienilor a fost unul cat se poate de clar - legea sa fie respectata si aplicata, tara sa fie cat mai implicata in Europa.

Prin referendum, presedintele Iohannis a supus votului popular calea corecta pentru tara. Calea corecta, confirmata de romani, este cea a legii, nu cea a faradelegii propusa de PSD si ALDE", a scris Turcan pe Facebook.

Potrivit datelor transmise de Biroul Electoral Central, la alegerile pentru Parlamentul European au votat 55,08% dintre sibienii inscrisi pe liste, procent care situeaza judetul pe locul patru in tara.

Pentru referendum au votat 51,59% dintre sibieni, ceea ce plaseaza judetul pe locul trei in tara.

Ziare.com te tine la curent LIVE cu rezultatele anuntate de BEC la alegeri si referendum

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News