Peste 40 de primari au fost votati, pe 10 iunie, cu o sustinere de 100%

Luni, 18 Iunie 2012, ora 21:31
6080 citiri
Peste 40 de primari au fost votati, pe 10 iunie, cu o sustinere de 100%

Dintre primarii de comune alesi la localele din 10 iunie, 41 au primit sustinere 100%, cei mai numerosi apartinand UDMR, adica 24 de primari.

La alegerile din 10 iunie, o sustinere de 100% au primit 24 de primari din comune, afiliati UDMR: Batori Geza din Bors jud Bihor, Beke Vasile din Viisoara jud Bihor, Fodor Istvan din Bodoc jud Covasna, Santa Gyula din Chichis jud Covasna, Varga Attila din Estelnic jud Covasna, Brandus Dendyuk Vasile Silvestru din Ojdula jud Covasna, Dalnoky Lajos din Reci jud Covasna, Daragus Attila din Turia jud Covasna, Katona Mihaly din Corunt jud Harghita, Bodo David din Cozmeni jud Harghita, Bojte Csongor din Erno jud Harghita, Balint Elemer Imre din Dealu jud Harghita, Ferencz Tibor din Frumoasa jud Harghita, Pal Pater din Laliceni jud Harghita, Lazar Zoltan din Lueta jud Harghita, Biro Laszlo din Madaras jud Harghita, Rigo Mihaly din Meresti jud Harghita, Andras Zoltan din Plaiesii de Jos jud Harghita, Csaszar Attila din Racu jud Harghita, Szekely Erno din Sincraieni jud Harghita, Peter Zoltan din Simonesti jud Harghita, Veres Grigore Domnic din Neaua jud Mures, Madaras Arpad din Sarateni jud Mures, Fekete Pal din Vetca jud Mures.

Rezultate Alegeri Locale 2012

Primarii de comune care au candidat sub sigla USL si au fost alesi cu 100% din voturi sunt: Burcea Georgel din Raca jud Arges, Ionescu Ion din Cicanesti jud Arges, Cociuba Vasile din Varciorog jud Bihor, Musat Marian din Valea Salciei Jud Buzau, Pavel Marian din Gheorghe Lazar jud Ialomita, Matea Emil -din Galbenisu de Campie jud Mures, Boar Laurentiu Dumitru din gurghiu jud Mures, Chis Balan Ilie din Rusii Munti jud Mures, Oltean Ovidiu Petru din Taureni jud Mures, Schiav Ioan din Mihaileni jud Sibiu, Carausu Horatiu din Bacesti jud Vaslui, Bratosin Vasile din Paulesti jud Vrancea.

Din partea PNL, alesi primari de comuna cu 100% voturi au fost Dobre Mihai - Mihailesti jud Giurgiu, Noapte Gheorghe din Isvoarele jud Giurgiu, iar din partea PSD cu 100% a fost votat de Chifor Augustin din Poiana Blenchii jud Salaj. Din partea Aliantei pentru Ialomita- Tocileanu Eugen din Sarateni jud Ialomita, iar din partea FDGR Marchis Gheorghe Otto din Petresti jud Satu Mare sunt alti doi primari care au primit 100% din voturi.

Un alt primar care se apropie de procentul de 100 este Nidelea Florin din Clejani jud Giurgiu, care a candidat din partea USL si a fost votat de 99.62%.

Cu un scor de 98.36% din voturi, au fost votati primari de comune liberalul Corbea T. Catalin din Prundu jud Giurgiu si udemeristul Szentes Csaba din Sinculeni jud Harghita.

Din totalul de 2859 de comune, cele 41 de primarii castigate cu 100% reprezinta circa 1,43%.

500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
Apar informații din dosarul în care primarul Mihai Chirica este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași. Un funcționar, martor în dosar, a...
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
#primari 100 procente, #primari vot unanimitate , #Rezultate Alegeri Locale 2012