Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Paleologu, atac la doi lideri PNL: Declaratiile despre Nicusor Dan, nerusinate imbecilitati

Duminica, 05 Iunie 2016, ora 23:41
6674 citiri
Paleologu, atac la doi lideri PNL: Declaratiile despre Nicusor Dan, nerusinate imbecilitati
Foto: Facebook/Theodor Paleologu

Deputatul PNL Theodor Paleologu ii ataca dur pe liderii liberali Cezar Preda si Alina Gorghiu. Asta dupa ce, in urma cu aproape doua saptamani, purtatorul de cuvant al PNL a spus ca Nicusor Dan, candidatului USB la Primaria Capitalei, este un iepuras impins in lupta de PSD.

"Declaratiile lui Cezar Preda si Gorghiu cum ca Nicusor Dan ar fi iepurasul si complicele PSD-ului apar acum drept ceea ce sunt: nerusinate imbecilitati", a scris duminica seara pe Facebook Theodor Paleologu.

In urma cu aproape doua saptamani, purtatorul de cuvant al PNL Bucuresti, Cezar Preda, a declarat ca Nicusor Dan nu este nici pe departe atat de independent pe cat se arata ci, mai degraba, este un iepuras impins in lupta de oamenii PSD.

Citeste mai multe despre acuzatiile aduse de Cezar Preda lui Nicusor Dan

"El este un iepuras impins in lupta de oamenii PSD. La solicitarea noastra, domnul Nicusor Dan a publicat o parte din lista finantatorilor sai, onorabili de altfel, care, ce surpriza, se dovedesc a fi vechi prieteni ai PSD-ului. Vorbim de domnul sir George Iacobescu, un afacerist, de altfel onorabil, care dupa vizita lui Adrian Nastase, din 2003, de la Londra a primit oferta de la Dan Ioan Popescu sa candideze ca primar general din partea PSD.

Oferta declinata, spre norocul lui Mircea Geoana. Apoi, a reaparut ca varianta a lui Adrian Nastase de premier in cazul in care ar fi iesit presdinte. Deci, domnul Iacobescu ar fi trebuit sa fie prim-ministru al Romaniei din partea PSD.

Si n-am spus-o noi, n-am inventat-o noi, ci presa, care face o analiza foarte clara a acestor legaturi intre Partidul Social Democrat si domnul investitor imobiliar. Al doilea onorabil finantator prezentat de Nicusor Dan, este Iulian Stanciu, in prezent patron al EMAG. Sper ca n-a uitat nimeni ca este fondatorul Asesoft, alaturi de Sebastian Ghita. Cred ca nu mai trebuie spus care este optiunea politica a domniei sale", a adaugat aceasta la acea vreme.

Vezi mai multe detalii despre Rezultatele alegerilor locale 2016

Potrivit sondajelor la iesirea de la urne, PNL nu a castiga nicio primarie in Capitala, USB a invins la Primaria Sectorului 1, iar PSD a luat Primaria Generala si celelalte sectoare.

I.O.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Cezar Preda Nicusor Dan iepuras PSD, #Theodor Paleolog Nicusor Dan iepuras , #alegeri locale 2016
Comentarii
Poza gibonu
gibonu
rank 5
Poza Antinomik
Antinomik
rank 5
Toate firele duc de la Nicushor