Pe cine pun liberalii candidat pentru Sectorul 6: Adriana Saftoiu sau Andreea Paul?

Vineri, 11 Martie 2016, ora 17:08
2853 citiri
Pe cine pun liberalii candidat pentru Sectorul 6: Adriana Saftoiu sau Andreea Paul?
Foto: Facebook/Andreea Paul

Surse din PNL au declarat, vineri, ca prim-vicepresedintele PNL Andreea Paul ar putea candida la Primaria Sectorului 6, daca Adriana Saftoiu va refuza propunerea partidului de a intra in aceasta cursa.

Potrivit unor surse din PNL, Andreea Paul este interesata sa candideze la alegerile locale, anuntandu-si in acelasi timp sustinerea pentru Adriana Saftoiu si aratand ca asteapta decizia acesteia.

Daca Adriana Saftoiu va decide sa faca un pas in spate, Andreea Paul ar putea fi sustinuta de PNL la alegerile din iunie, in contextul in care partidul a validat pentru primariile de sectoare doar barbati, in ciuda promisiunii liberalilor ca vor sustine minimum 30% femei in alegerile locale si parlamentare.

Cine sunt candidatii PNL la primariile de sector din Bucuresti (Video)

Potrivit unor liberali, Adriana Saftoiu nu ar fi anuntat inca daca va accepta propunerea PNL de a candida pentru functia de primar al Sectorului 6, desi copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat recent ca, la inceputul saptamanii viitoare, PNL isi va desemna candidatul pentru Primaria Sectorului 6, condusa, in prezent, de liberalul Rares Manescu.

La randul sau, presedintele PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, a sustinut, la inceputul saptamanii, ca la Sectorul 6 liberalii asteapta "o cercetare calitativa de anvergura care se va finaliza in zilele urmatoare", urmand ca decizia sa fie luata lunea viitoare.

PNL nu exclude o alianta cu Basescu pentru Bucuresti

Presedintele PNL Bucuresti a aratat ca partidul nu il va sustine pe Stefan Florescu in aceasta cursa, asa cum s-a vehiculat anterior si a spus ca in discutiile pe care le vor avea pentru desemnarea candidatului la sectorul 6 liberalii vor pleca de "solutiile existente in partid".

Predoiu: Vreau sa vad si eu cum Nicusor Dan crede ca va castiga Primaria Capitalei

Intrebat daca Razvan Mironescu ar putea fi sustinut de PNL, Predoiu a raspuns ca nu exclude nicio varianta venita din partid, insa se asteapta rezultatele cercetarii calitative comandate de PNL.

Presedintele PNL Bucuresti a mentionat ca sondajele comandate au fost doar "o baza a deciziei politice", afirmand ca aceste cifre trebuie vazute in dinamica loc.

AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
Sorin Chelmu, fost Secretar Generla al Guvernul României, va candida la funcția de președintel al Consiliului Județean Vaslui. Originar din județul Vaslui, Chelmu și-a prezentat...
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
#Andreea Paul alegeri, #Andreea Paul primarie sector6, #Andreea Paul alegeri locale , #alegeri locale 2016