PDL isi schimba culoarea, Partidul Verde il acuza de "practici cameleonice"

Vineri, 13 Aprilie 2012, ora 15:56
2974 citiri
PDL isi schimba culoarea, Partidul Verde il acuza de "practici cameleonice"
Foto: PDL Bucuresti

Culoarea pe care a ales-o PDL Bucuresti pentru alegerile locale din acest an naste nemultumiri din partea Partidul Verde, care-i acuza pe democrati-liberali de "practici cameleonice".

"Criza prin care trece PDL este una profunda si ireversibila. Disperarea democrat-liberalilor se poate observa si din tactica electorala adoptata de conducerea PDL Bucuresti: culoarea propusa de Elena Udrea pentru a impacheta promisiunile pdl-iste din campania electorala din capitala este culoarea verde", se arata intr-un comunicat al Partidului Verde, remis vineri Ziare.com.

Partidul Verde, membru al Verzilor Europeni (European Green Party), considera ca acest gest fatarnic denota josnicia conducerii PDL. Folosirea culorii verzi are drept scop sa induca alegatorii bucuresteni in eroare. Respingem categoric orice asociere cu partidul Presedintelui Romaniei care sustine interesele Chevron si RMGC. Mesajul nostru catre Elena Udrea este urmatorul: nici macar culoarea verde nu va ajuta sa mai convingeti pe cineva!".

Partidul Verde sustine ca stia inca de la infiintarea sa, din 2006, ca verdele "este o culoare care semnifica tinerete, forta, este o culoare luminoasa care arata deschiderea pe care noi o avem pentru bucuresteni, este o culoare calda, prietenoasa".

"Partidul Verde nu are nevoie de campanie pentru culoarea verde nici din partea Elenei Udrea, nici a lui Silviu Prigoana, nici a lui Emil Boc, nici a altui membru PDL", se mai arata in comunicat.

De asemenea, formatiunea condamna gestul PDL-ului, acuzand ca: "acest partid continua practicile sale cameleonice: noi nu uitam ca PD a virat fara mustrare de constiinta ideologica de la socialisti la populari".

"PDL nu are coloana vertebrala doctrinara, iar Verzii din Romania refuza sa se asocieze atat cu PDL-ul portocaliu, cat si cu PSD-ul rosu al fostilor comunisti", conchide comunicatul.

PDL a ales verdele pentru campania din Bucuresti - semnifica tinerete, forta

Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a anuntat, joi, ca verdele va fi culoarea de campanie a PDL la alegerile din Capitala, aratand ca aceasta culoare semnifica tinerete, forta, speranta si innoire.

"Culoarea de campanie va fi verdele. Este o culoare care semnifica tinerete, forta, este o culoare luminoasa care arata deschiderea pe care noi o avem pentru bucuresteni, este o culoare calda, prietenoasa. In primul rand cred ca este speranta si innoire", a precizat Udrea.

D.R.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Partidul Verzilor PDL verde, #PDL practici cameleonice Partidul Verde, #PDL verde alegeri locale , #Alegeri Locale 2012