PDL: Doi tineri ce imparteau "pizza USL" au fost retinuti de politie

Joi, 22 Noiembrie 2012, ora 17:55
3054 citiri
PDL: Doi tineri ce imparteau "pizza USL" au fost retinuti de politie

Traian Ungureanu a declarat joi ca doi membri ai organizatiei de tineret a PDL au fost retinuti de politie cu o seara in urma cand imparteau "pizza USL", semn ca cei din Uniune au trecut de la vorbe la fapte, si vor in opinia lui "sa puna capat" democratiei in Romania si sa scoata tara din UE.

"Cine vrea sa vada cum anume va arata Romania sub USL, are de aseara la dispozitie o mostra. Doi tineri depun la redactie o pizza pe care scrie 'pizza USL', inauntru e o coaja de paine uscata, adica realitatea din spatele promisiunilor USL. Cand ajung la Radio, sunt retinuti, apare Jandarmeria, ii legitimeaza, vine Politia, ii ia la intrebari, ii duce la Sectia 3 Politie Sector 1 si ii tine acolo fara motiv", a relatat el in cadrul unei conferinte de presa.

Purtatorul de cuvant al ARD a precizat ca intr-o Romanie membra a UE cei doi tineri nu au gresit cu nimic, dar intr-o tara sub guvernarea USL ei sunt vinovati "pentru ca au indraznit sa spuna ce gandesc".

"Intrebarea este cu ce au gresit ei? Intr-o Romanie membra a UE, cu nimic, intr-o Romanie guvernata de USL, cei doi tineri sunt vinovati pentru ca au indraznit sa spuna ce gandesc. Trebuie sa intelegem de aici ca USL a trecut de la vorbe la fapte si ca intr-adevar USL nu se joaca cu vorbele", a punctat democrat-liberalul.

Traian Ungureanu a sustinut ca "USL vrea sa puna capat democratiei in Romania, vrea sa scoata UE din Romania si Romania din UE si o vor face".

"Dupa 9 decembrie, Romania va fi plina de situatii ca cea de aseara, de tineri care ajung pe la Politie pentru ca indraznesc sa deschida gura fara sa laude politica inteleapta a USL si realizarile marete ale regimului Ponta-Antonescu-Becali-Voiculescu", a completat europarlamentarul PDL.

USL - "Drumul care ne scoate din UE"

Democrat-liberalul a intarit faptul ca USL "este drumul care ne scoate din UE" si din democratie.

"Incidentul de ieri este un avertisment catre toti romanii care gandesc, care au umor si care se simt bine in democratia europeana. E foarte clar, cu USL iesim din UE. USL este drumul care ne scoate din UE. Daca acum este posibil ca doi oameni sa fie luati de politie pentru ca nu sunt uselisti si pentru ca nu gandesc useleste atunci nu mai este nicio indoiala. Maine, USL va lua inapoi tot ce a adus Europa romanilor (...). Romanii vor fi inramati cu de-a sila de USL la regimul Iliescu varianta 2013 (...)", a comentat purtatorul de cuvant al ARD.

"De azi punem intrebarea: vreti cu USL sau vreti in UE? Ca sa se stie ca la mijloc nu este doar o pizza", a adaugat el.

Fiind intebat daca cei doi tineri care au fost retinuti de politie erau membrii ARD, Traian Ungureanu a spus ca "erau membri ai organizatiei de tineret PDL, ne-am asumat aceasta actiune, nu este nimic de ascuns".

PDL, campania "pizza USL cu de toate"

O campanie ce a constat in impartirea de cutii de pizza "cu de toate", care de fapt contin cate o felie de paine, pentru a ilustra promisiunile neindeplinite de USL, s-a derulat zilele acestea in Bucuresti.

Materialele de campanie au fost distribuite si redactiilor din presa centrala. Pizza "USL cu de toate" adica "pensii mari, inflatie mica, locuri de munca, educatie buna, justitie corecta, fonduri europene", asa cum scrie pe cutie, este de fapt o felie de paine, in viziunea celor care distribuie aceste materiale de campanie neasumate. In interiorul cutiei de pizza, alaturi de felia de paine era si mesajul: "Gandeste-te bine la ceea ce isi vinde USL-ul! Asa arata in realitate promisiunile aliantei Ponta-Antonescu-Voiculescu. Niciodata respectate".

Campania ce loveste evident in USL nu a fost insa asumata in ziua distribuirii cutiilor de nimeni, cu atat mai putin de ARD, asa cum a sustinut Traian Ungureanu.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#pizza USL, #tineri PDL retinuti pizza USL, #pizza USL PDL, #alegeri parlamentare pizza USL , #alegeri parlamentare 2012