Iesiti! Pustime, tinerete, studenti, iesiti la vot

Vineri, 09 Decembrie 2016, ora 11:46
4223 citiri
Iesiti! Pustime, tinerete, studenti, iesiti la vot
Foto: Arhiva Ziare.com

Cantaretul Tudor Chirila indeamna oamenii sa iasa la vot duminica pentru a schimba ceva. Artistul s-a adresat, mai ales, tinerilor din tara.

"Ma refer la ziua de 11 decembrie. Eu cred ca este mai degraba o obligatie sa mergem la vot, decat un drept. Sigur este si un drept, dar cred ca este mai ales obligatia generatiei foarte tinere, intre 18 si 28-30 de ani pentru ca ei inainte de a pleca din tara asta ar trebui sa se gandeasca daca n-ar fi mai bine sa incerce sa o schimbe. Si de fiecare data cand vrem sa facem o schimbare putem sa o facem prin vot", a declarat Tudor Chirila pentru Pro TV.

Artistul a sustinut ca este o datorie a fiecarui om sa incerce sa schimbe ceva in tara inainte de a pleca in strainatate.

"E foarte simplu sa plecam sa studiem in strainatate si foarte greu in contextul actual mondial sa pleci in strainatate asa. Cred ca e o datorie a ta fata de tine sa incerci sa schimbi lucrurile in tara asta", a punctat juratul de la Vocea Romaniei.

Tudor Chirila a adaugat ca isi doreste foarte mult ca tinerii sa nu stea acasa duminica.

"Dincolo de faptul ca trebuie sa mergem la vot si sa ne exprimam optiunea, mi-as dori foarte mult ca gasca asta foarte tanara, studenti, elevi care au facut 18 ani, oameni care intra in viata si muncesc sa se duca. Duceti-va, frate, la vot.

Hai sa aflam odata cum e cu tara asta, sa nu mai decida pentru noi o minoritate. Ca deja prezenta la vot este atat de mica ca putem spune ca decide o minoritate. Hai sa vedem cum sta treaba cand decide o majoritate si cand oamenii merg la vot in numar mare. De foarte mult timp generatia tanara nu merge la vot si e pacat. Nu stiu. Mi-as dori sa va conving cumva sa mergeti la vot, oricare ar fi votul vostru. Iesiti! Pustime, tinerete, studenti, iesiti la vot", a incheiat artisul.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Chirila indemn vot, #Tudor Chirila indemn vot, #Chirila alegeri parlamentare, #alegeri parlamentare 2016 , #alegeri parlamentare 2016