Paleologu: E putin probabil ca PDL sa ajunga la guvernare dupa alegeri

Miercuri, 21 Noiembrie 2012, ora 22:13 2114 citiri

Deputatul PDL Theodor Paleologu considera ca este "putin probabil" ca PDL sa ajunga la guvernare dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie, dar si ca USL nu se va destrama, ci va "numi pe oamenii apropiati in functii".

"Nu cred ca USL se va destrama, cred ca-i va tine impreuna dorinta de a exercita puterea, de a-i numi pe oamenii apropiati in functii, pentru a scoate tot ce-i valoros, pentru simplul motiv ca a fost numit sau promovat de noi", a declarat Paleologu, pentru RFI Romania.

Alegeri parlamentare Bucuresti 2012

Democrat-liberalul este de parere ca PDL poate fi indreptatit sa participe la guvernare doar daca scorul la alegerile parlamentare va fi de circa 45-25 la suta in favoarea USL.

"Evident ca cele mai multe voturi le va avea Uniunea Social Liberala, este clar. Depinde insa cu cat mai mult decat noi. Daca este un scor 45 la 25, de exemplu, din punctul meu de vedere, PDL-ul este in drept sa doreasca sa participe la guvernare. Dar sigur ca acest lucru e putin probabil, pentru ca e ca-n Miorita, avem alianta celor doi ciobani, pentru a-l elimina pe al treilea!

Eu nu cred ca USL-ul se va destrama asa usor, insa va fi enorma dezamagire, pentru ca anul 2013 va fi fara indoiala cel mai greu de pana acum", a mai spus Theodor Paleologu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News