Paleologu: Am intrat in Parlament pe usa din dos. As refuza mandatul

Luni, 10 Decembrie 2012, ora 19:19 5246 citiri
Foto: Facebook / Theodor Paleologu

Theodor Paleologu, secretarul executiv al PDL, recunoaste ca a intrat in Parlament "pe usa din dos" si ca ar fi refuzat mandatul, din onoare, dar nu vrea sa-i dezamageasca pe cei 7.000 de alegatori care l-au votat.

"Nu am castigat, ci am intrat in Parlament pe usa din dos a redistribuirii. As refuza mandatul, daca n-ar fi increderea a aproape 7.000 de oameni din colegiu si a celor foarte multi din intreaga tara care isi doresc o voce impotriva urgiei USL-iste.

Cred ca as fi parasit dezgustatoarea politica romaneasca, daca nu m-ar fi intors din drum votul vecinilor mei. Pe ei nu-i pot parasi...", a scris Theodor Paleologu pe Facebook.

Rezultate alegeri parlamentare 2012 - Noi rezultate partiale, anuntate de BEC

Reactia lui Palelogu a venit la ora 18:00, dupa anuntarea celor mai noi rezultate partiale, postarea fiind comentata si apreciata de sute de utilizatori ai retelei de socializare.

Mai devreme, Theodor Paleologu a declarat ca rezultatul alegerilor arata ca a fost un vot anti-PDL si nu crede ca, daca democrat-liberalii ar fi mers singuri in alegeri, s-ar fi schimbat foarte mult datele problemei.

In schimb, secretarul PDL s-a aratat consternat de "rezultatul himalaian al USL".

Rezultate partiale alegeri parlamentare 2012 LIVE Text

V.D.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News