Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Negoita, despre suspendarea din functie: "Un demers pripit si lipsit de responsabilitate. Intentionez sa il contest in instanta"

Luni, 31 August 2020, ora 16:30
4515 citiri
Negoita, despre suspendarea din functie: "Un demers pripit si lipsit de responsabilitate. Intentionez sa il contest in instanta"
Foto: Hepta.ro

Robert Negoita a anuntat ca intentioneaza sa conteste in instanta ordinul de prefect in baza caruia a fost suspendat din functia de primar al Sectorului 3, ca urmare a faptului ca la alegerile din 27 septembrie candideaza din partea Aliantei Pro Bucuresti 2020.

"Consider acest demers pripit si lipsit de responsabilitate si intentionez sa il contest in instanta. Pentru 4 saptamani, atat cat au mai ramas pana la alegeri, s-a preferat o astfel de varianta grabita si nechibzuita, pierzandu-se din vedere complet interesul comunitatii, respectiv acela de a nu avea un vid de conducere si coordonare la nivelul Primariei Sectorului 3. Pe voi, cetatenii Sectorului 3, simpatizanti sau nu ai mei ca primar, vreau sa va asigur de faptul ca voi face tot ce tine de mine ca echipa PS3 pe care am format-o sa poata functiona adecvat. Iar asta, mai ales in aceasta perioada, in care pregatim si inceperea anului scolar, finalizarea unora dintre cresele si gradinitele noi, atat de necesare, dar avem si alte documente importante, inclusiv referitoare la buget, ce trebuie propuse si aprobate", a scris Robert Negoita, pe Facebook.

El a mentionat ca luni a fost notificat de colegii din Primaria Sectorului 3 "de faptul ca s-a primit prin email un ordin de suspendare" a sa din functia de primar, emis de prefectul municipiului Bucuresti.

"Spun ca am fost notificat de colegi, dat fiind ca, asa cum stiti, saptamana trecuta, am fost testat pozitiv pentru COVID-19, astfel ca, in prezent, sunt in concediu medical. Pe scurt, prefectul municipiului Bucuresti a emis acest ordin azi, 31.08.2020, pentru suspendarea mea cu data de 19.08.2020, deci retroactiv. Motivul invocat este acela ca Biroul Electoral de Circumscriptie nr. 3 - Sector 3 mi-a acceptat definitiv candidatura pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 3, din partea Aliantei Pro Bucuresti 2020, in conditiile in care actualul mandat, din 2016, l-am castigat din partea unei alte formatiuni politice", a precizat Negoita.

In opinia sa, este "jenant" faptul ca o parte a clasei politice din Romania "intelege competitia astfel, adica alearga dupa asemenea victorii mici si care nu aduc niciun beneficiu comunitatii".

Totodata, acesta a subliniat ca, alaturi de echipa Primariei Sectorului 3, va face tot posibilul ca activitatea institutiei sa nu fie blocata.

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Cel mai tânăr primar din Ecuador găsit împușcat în mașină. ”Nimeni nu este în siguranță” în această țară
Cel mai tânăr primar din Ecuador găsit împușcat în mașină. ”Nimeni nu este în siguranță” în această țară
Brigitte Garcia, cel mai tânăr primar din Ecuador, şi un consilier au fost găsiţi împuşcaţi mortal într-o maşină, duminică dimineaţa, a anunţat poliţia din această ţară...
#Negoita, #suspendat, #functie, #primar, #sector, #contestatie, #alegeri locale 2020 , #alegeri locale 2020
Comentarii
Poza gheorghero
gheorghero
rank 5
Un gunoi de ultima speta! A iesit din faliment facandu-se primar PSD