Mihail Neamtu: Sunt propunerea PMP pentru postul de viceprimar care coordoneaza institutiile de cultura ale Primariei Capitalei

Luni, 05 Octombrie 2020, ora 15:31 3797 citiri
Foto: Facebook/ Mihail Neamtu

Mihail Neamtu, vicepresedinte al PMP, declara ca este propunerea Partidului Miscarea Populara pentru functia de viceprimar care coordoneaza institutiile de cultura ale Primariei Capitalei. Acesta spune ca Nicusor Dan, PNL si USR vor trebui sa decida daca PMP va fi cooptat pentru a forma o majoritate clara in Consiliul General al Primariei, acum fiind una "fragila".

"Decizia este a celor care fac deja majoritatea si decizia pe care o va lua PNL si USR. In cazul in care va fi cooptat un membru PMP din Consiliul General, va consolida majoritatea.

Acum, daca la ora asta cineva se imbolnaveste sau defecteaza, se pierde majoritatea. Nicusor Dan e la doar un vot distanta de a pierde majoritatea. Daca nu este cooptat un membru PMP, ei vor ramane cu o majoritate fragila.

Decizia e la Nicusor Dan si liderii USR si PNL. Noi n-am solicitat nimic. E o propunere care s-a facut din partea PMP, Mihail Neamtu, viceprimar pentru institutiile de cultura ale Primariei.

In functie de maturitatea politica care va fi demonstrata in urmatoarele zile, Primaria Bucuresti va avea o majoritate consolidata sau nu", a explicat Mihail Neamtu, pentru Digi 24.

Acesta a spus ca protocolul de colaborare prevede metodologia de principiu pentru colaborarea intre PNL si PMP, acolo unde se poate constitui o majoritate in consiliile locale si cele de CJ. PNL nu poate constitui majoritati fara PMP in locuri precum Arad si judetul Neamt.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News