Liviu Dragnea: Romanii au votat pentru mai multi bani in buzunarul lor. Nu e graba cu numirea premierului

Duminica, 11 Decembrie 2016, ora 21:21
7866 citiri
Liviu Dragnea: Romanii au votat pentru mai multi bani in buzunarul lor. Nu e graba cu numirea premierului
Foto: Facebook/Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara ca nu mai exista nicio indoiala ca partidul sau a o obtinut o victorie clara la alegerile parlamentare.

Potrivit acestuia, romanii au votat "pentru cresterea economiei, pentru mai multi bani in buzunarul lor".

"Votul arata o optiune clara a romanilor. Nu mai exista nicio indoiala. Astazi cetatenii au facut diferenta intre vorba si realitate, intre manipulare si adevar, au votat pentru cresterea economiei, pentru mai multi bani in buzunarul lor, pentru ca tinerii sa aiba mai multe locuri de munca, pentru taxe si impozite mici, pentru a ne hrani din ceea ce produce pamantul nostru si nu din importuri. Este un vot pentru a reda demnitatea medicilor si profesorilor", a declarat Liviu Dragnea.

Vezi aici rezultatele exit-poll-urilor

Liderul PSD a dat asigurari ca formatiunea sa va respecta tot ceea ce a promis in programul de guvernare.

Dragnea sustine ca isi doreste ca toata lumea sa inteleaga ca votul romanilor trebuie respectat, precizand ca nu vrea conflicte.

"Imi doresc sa nu avem conflicte in perioada urmatoare si toata lumea sa inteleaga ca votul romanilor trebuie respectat. Un mesaj pentru factorii politici interni: vreau ca in Romania sa se mentina aceasta democratie stabila, asta inseamna ca toti trebuie sa inteleaga si sa respecte votul de azi.

Romania are nevoie de o guvernare stabila si responsabila. Pentru noi, cei din PSD urmeaza o noapte lunga pentru ca am cerut tuturor colegilor sa faca numaratoarea paralela pentru ca vrem sa ne aparam rezultatul", a subliniat Dragnea.

El nu a vrut sa spuna pe cine va propune formatiunea sa pentru functia de premier, precizand ca nu este nicio graba.

"Asteptam rezultatele oficiale ale votului. Avem o experienta nefericita din 2009, nu vreau sa mai ajungem in acea situatie. Nu e nicio graba. Nu se numeste maine (premierul - n.red.). Ceilalti au personalizat aceasta campanie. Au impins campania despre Liviu Dragnea - Ciolos", a mai spus Dragnea, aratand ca in zilele urmatoare va avea o intalnire cu ALDE pentru a discuta despre formarea Guvernului.

Totodata, intrebat despre relatia dintre un posibil viitor Guvern PSD si presedintele Iohannis, Dragnea a spus: "Incepand de azi, de maine, toti trebuie sa lasam la o parte orice dusmanie. Din partea noastra nu este. Miza principala si singura miza e Romania si viata romanilor. PSD va avea o relatie institutionala perfecta cu presedintele Romaniei daca ceea ce repect eu va fi respectat de toti actorii. Toti trebuie sa incepem sa construim adevaratul proiect de tara".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#rezultate alegeri parlamentare 2016 , #rezultate alegeri parlamentare 2016