Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur: Vom avea rezultate foarte bune la primarii si Consiliul Judetean

Duminica, 27 Septembrie 2020, ora 22:38 15251 citiri
Foto: Facebook/Gheorghe Flutur

Presedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, candidat pentru al treilea mandat la Consiliul Judetean, a declarat, duminica, dupa incheierea procesului de votare, ca este optimist in ceea ce priveste obtinerea de catre liberalii suceveni a unui scor foarte bun la alegerile locale si a multumit oamenilor ca au iesit intr-un procent mare la vot, de peste 45%.

El a remarcat ca, si in conditii de pandemie, PNL Suceava a facut ''o campanie civilizata'', oferind solutii la problemele oamenilor.

"Am semnal ca vom face un scor foarte bun la primarii si Consiliul Judetean. Sunt foarte optimist si am vazut prezenta la vot in fiefurile PNL, ceea ce ma face increzator ca vom avea rezultate foarte bune la primarii si la Consiliul Judetean", a spus Flutur.

La randul sau, Ion Lungu, care a candidat pentru al cincilea mandat consecutiv pentru Primaria Suceava, a declarat ca regreta faptul ca nu a iesit mai multa lume la vot in ciuda masurilor luate de municipalitate pentru asigurarea conditiile de siguranta in actuala criza sanitara.

Lungu a spus ca este increzator ca PNL va castiga alegerile si in municipiul Suceava.

"Raman optimist ca vom castiga", a mai spus Ion Lungu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza FrumoasaTara
FrumoasaTara
rank 5
HY SEAKTEAR !!!