Lia Olguta Vasilescu se asteapta la un "scor istoric" pentru PSD Dolj

Duminica, 11 Decembrie 2016, ora 23:12 4381 citiri
Foto: Facebook/Lia Olguta Vasilescu

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, sustine ca social-democratii doljeni vor obtine, in urma alegerile parlamentare de duminica, peste 60 la suta din voturile exprimate de catre alegatorii prezenti la urne.

Vezi aici rezultatele exit-poll-urilor

Edilul din Craiova este de parere ca o situatie reala a votului de duminica se va contura luni dimineata, dupa ora 9:00.

"A fost o luna foarte grea de campanie si o zi grea astazi, care inca nu s-a terminat pentru noi, probabil ca o sa se incheie undeva maine dimineata, in jurul orei 9:00, dupa ce vom numara si vom avea toate procesele-verbale din sectiile de vot, ca sa vedem care este scorul real al PSD in judetul Dolj.

Noi asteptam un scor cu 6 in fata, care, oricum, va fi un scor istoric pentru PSD Dolj si, speram noi, chiar sa fie peste USL. Mai important decat orice este sa putem sa avem un scor atat de bun la nivel national incat sa ne permitem sa formam Guvernul chiar si intr-un parteneriat cu ALDE", a declarat Lia Olguta Vasilescu.

La randul sau, presedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a declarat ca organizatia doljeana va obtine cel mai bun scor la nivel national.

"Rezultatele sunt mult mai bune decat cele de pe tara, asa a fost de fiecare data, ne luptam in continuare sa fim judetul cu cel mai mare numar de voturi pentru PSD, cu cel mai mare procent si, probabil, cu cel mai mare numar de mandate pentru PSD, atat la Senat, cat si la Camera Deputatilor", a declarat Claudiu Manda.

In judetul Dolj, s-au prezentat la urne, in cele 530 de sectii de votare, 260.439 alegatori, reprezentand 45,06% din totalul persoanelor cu drept de vot.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News