Jesus must die!

Autor: Sebastian Nicolae Fluieras - Medic specialist chirurg
Luni, 28 Noiembrie 2016, ora 16:26
11494 citiri

Ma fascineaza rezistenta la schimbare fata de capacitatea incredibila de adaptare a omului. Este destul de evident ca adaptarea vine dintr-un anume instinct de conservare si tine de perpetuarea speciei.

Ne adaptam unor situatii grele ca sa supravietuim, dar adaptarea presupune intotdeauna scaderea asteptarilor, standardelor si renuntarea la lupta. Odata ce te-ai adaptat, nu o sa mai schimbi nimic niciodata, nici pentru tine, nici pentru cei care vor urma.

Este acelasi mecanism care te face sa-ti iubesti tortionarul in sindromul Stockholm, sa-ti justifici neputinta si lasitatea si sa poti trai in continuare cu tine insuti.

Adaptatii au nevoie de confirmare, sufera, asa ca trebuie laudati, trebuie sa li se spuna ca totul e bine, ca au dreptate, ca apartin unei natiuni puternice, ca sunt alesii lui Dumnezeu. Isi inventeaza maretia cu aceeasi fervoare cu care-si inventeaza dusmanii: Soros, evreii, arabii, homosexualii etc. Intotdeauna exista un vinovat, dar nu ei.

Toate frustrarile adaptatului sunt canalizate in ura si intoleranta. De catre altii. De aceea, e atat de usor sa fie manipulati.

Daca cineva incearca sa iasa din starea aceasta sau, mai rau, sa schimbe ceva, adaptatii reactioneaza, se mobilizeaza, denigreaza si isi distrug dusmanul. Orice sa nu-si recunoasca ratarea!

Si daca cineva reuseste sa-i faca sa se vada asa cum sunt cu adevarat, acela este ucis si mistificat. Un OM nu le poate face asta, doar un ZEU!

NB: Jesus must die! (Iisus trebuie moara - n.trad.) este fraza rostita de preotii care il duc pe Iisus legat la Pilat, guvernatorul roman. Ei ii spun lui Pilat: "Iisus este impotriva guvernului si trebuie omorat".

Sebastian Nicolae Fluieras, medic specialist chirurg

Autorii care semnează materialele din secțiunea Invitații – Ziare.Com își asumă în totalitate responsabilitatea pentru conținut.



Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, 24 aprilie, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va...
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Administraţia actuală a realizat investiţii "prea puţine şi prea lente" pentru a reabilita reţeaua de termoficare a Capitalei, a declarat miercuri, 24 aprilie, liderul PNL Bucureşti,...
#rezistenta schimbare om, #adaptare om, #oameni manipulati, #ura intoleranta oameni , #alegeri parlamentare 2016