Invatatoarea grevista, prinsa cu mata-n sac? Banii de la Antena 3 reprezinta si deconturi

Marti, 06 Noiembrie 2012, ora 19:51 4769 citiri
Foto: Arhiva

Cristiana Anghel, invatatoarea care a facut greva foamei dupa reducerea salariilor cu 25% ale bugetarilor, in 2010, a declarat, marti, ca banii primiti de la Antena 3 nu reprezinta doar drepturi de autor, ci si deconturi.

"Lucrurile sunt puse frumos in ordine, la dosar, daca veti cere, le veti obtine. Daca vreti, luati contractul si vedeti, perioada este anul 2011. Eu nu am fost platita pentru greva foamei", a precizat Cristiana Anghel, la Romania Tv.

Potrivit declaratiei de avere, invatatoarea grevista a avut un contract, anul trecut, cu S.C. Antena 3 SA, primind din drepturi de proprietare intelectuala o suma de 13.613 lei.

"Mare parte nu sunt drepturi de autor, ci returnarea biletelor dus-intors. Daca dumnealor au gandit ca este asa, atunci am lasat si eu asa. Cele doua sunt cumulate", a marturisit Anghel, care are domiciliul in Caracal.

Invatatoarea grevista a primit aproape 14.000 de lei de la Antena 3 (Video)

Cristiana - Irina Anghel va candida din partea conservatorilor, pe listele USL, in colegiul uninominal 1 Senat din judetul Dolj, al carui actual reprezentant in Parlament este democrat-liberalul Radu Berceanu.

Contracandidatul lui Anghel va fi Marinica Dinca, presedintele PDL Craiova.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News