Inedit, la urne: EBa in brate cu bebelusul, Udrea cu florile, Daciana Sarbu in ie

Duminica, 25 Mai 2014, ora 11:20 5174 citiri
Foto: Romania TV

Daciana Sarbu, aflata in cursa pentru un loc in Parlamentul European pe lista PSD, Elena Udrea si Elena Basescu au mers, duminica dimineata, sa voteze.

Elena Udrea, insotita de Claudia Boghicevici si Siegfried Muresan, a votat la sectia amenajata in Colegiul National "Mihai Eminescu", "pentru cea mai puternica si curajoasa lista", respectiv cea a Partidului Miscarea Populara.

"Am votat pentru cea mai curoajoasa lista, pentru cea mai puternica lista, pentru viitorul pe care il am in minte de 10 ani de cand fac politica, pentru energie, pentru tinerete. Am votat pentru cei care au reusit sa faca ceva in viata, am votat pentru competenta si pentru peformanta", a declarat Udrea.

Romania voteaza: Politicieni la urne cu bebelusi, flori si costume populare

Dupa ce a primit un buchet de flori, aceasta s-a aratat placut surprinsa ca mai sunt politicieni care fac astfel de gesturi.

"Va multumesc, domnule presedinte, deci mai sunt si barbati care ofera flori in politica", a spus Udrea.

De asemenea, Elena Basescu a mers de dimineata la vot, la sectia nr. 97, insotita de sotul ei, Bogdan Ionescu, si de bebelusa Sofia. Mezina presedintelui a declarat ca a votat pentru toate lucrurile in care crede, printre care o justitie independenta si locuri de munca pentru tineri.

"Am fost de dimineata si am votat pentru viitorul copilului meu, pentru toate lucrurile in care cred: o tara cu o Justitie independenta, cu un stat de drept functional, cu oportunitati si sanse pentru toti romanii si ideea generala de mai bine pentru noi toti, locuri de munca pentru tineri", a scris pe Facebook Elena Basescu.

Ea a mai spus ca "este dreptul si datoria fiecaruia dintre noi de a ne alege viitorul", sfatuindu-i pe romani sa mearga la urne si sa puna stampila pe PMP.

Victor Ponta: Am emotii. Nu exista alegeri fara miza

La randul sau, Daciana Sarbu a mers la vot alaturi de sotul ei, premierul Victor Ponta. Cei doi au votat la Scoala nr.17 "Pia Bratianu", fiind insotiti de fetita lor. Daciana Sarbu a purtat o ie de culoare alba cu un model rosu, in timp ce fetita era imbracata, de asemenea, intr-o ie rosie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News