Inca un lider PSD ii cere demisia lui Dragnea: A ostilizat intreaga populatie a Romaniei

Duminica, 26 Mai 2019, ora 22:54
16014 citiri
Inca un lider PSD ii cere demisia lui Dragnea: A ostilizat intreaga populatie a Romaniei
Foto: Facebook/Liviu Dragnea

Primarul Brailei, Marian Dragomir, i-a cerut public lui Liviu Dragnea sa-si dea demisia din functia de presedinte al PSD, in urma rezultatelor dezastruoase de la alegerile europarlamentare.

Dragomir afirma ca Dragnea a reusit sa-i ostilizeze pe romani impotriva PSD, motiv pentru care ar trebui sa plece de urgenta din fruntea partidului.

"Dragnea, demisia! Un partid mare trebuie sa fie condus de un presedinte fara probleme de imagine, care sa nu ostilizeze romanii impotriva propriului partid. Eu i-am solicitat demisia lui Dragnea inca din septembrie 2018, in repetate randuri, pentru ca a reusit sa aduca ostilitate unui partid intreg prin masurile pe care le-a luat. Astazi nu a fost neaparat un vot impotriva PSD, ci un vot impotriva presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Din pacate, prin masurile pe care le-a luat, prin faptul ca s-a vorbit doar de legile justitiei, a ostilizat intreaga populatie a Romaniei. Lucrul acesta noi l-am mentionat in nenumarate randuri, inclusiv la conferinta de alegeri care a avut loc la Braila si am avut un mesaj foarte transant si atunci si acum am la fel", a declarat, pentru AGERPRES, Marian Dragomir.

De altfel, Dragomir spune ca Dragnea ar fi trebuit sa demisioneze inca din septembrie 2018.

"Daca facea de atunci un pas in spate, situatia de la aceste alegeri nu era cea de acum. Toate realizarile primarilor, indiferent daca vorbim despre un municipiu sau comuna, au fost puse in umbra de singura tema care s-a abordat in aceasta perioada, legile justitiei. Eu consider ca presedintele PSD trebuie sa fie un om responsabil, care sa inteleaga ce vor romanii de la partidul pe care il conduce temporar, sa fie un om care sa aiba capacitatea economica de a lua masuri bune, astfel incat sa avem crestere economica si sa vorbim despre realizarile noastre, care nu trebuie puse in umbra de legile justitiei si problemele unei persoane. Este opinia mea personala, pe care am spus-o de foarte multe ori, dar care este agreata de foarte multi membri ai PSD Braila", a explicat Dragomir.

Rezultate finale ale exit poll-ului realizat de CURS-AVANGARDE (pentru ora 21:00): PSD 25,7%, PNL 25,7%, USR PLUS 23,9%, Pro Romania 5,7%, UDMR 5,4%, PMP 5,2%, ALDE 4,7%. Marja de eroare e de 2%.

Am avut parte de o mobilizare exceptionala si in diaspora, unde oamenii au stat la cozi infernale pentru a putea vota.

La ora redactarii acestei stiri, urnele multor sectii din diaspora sunt in continuare deschise, insa, desi cozile au ramas la fel de mari, BEC a refuzat sa prelungeasca programul de vot.

Urmareste LIVE pe Ziare.com declaratiile liderilor politici dupa aflarea primelor rezultate exit-poll.

Iata cum s-a desfasurat ziua votului

C.S.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Liviu Dragnea Marian Dragomir, #demisie Liviu Dragnea, #Liviu Dragnea alegeri europarlamentare 2019 , #alegeri europarlamentare 2019