Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Ilie Nastase, candidat PC pe locul lasat liber de Dan Voiculescu la Senat

Miercuri, 23 Aprilie 2014, ora 15:28
3934 citiri
Ilie Nastase, candidat PC pe locul lasat liber de Dan Voiculescu la Senat

Fostul tenismen Ilie Nastase va candida din partea Partidului Conservator la alegerile parlamentare partiale din 25 mai, intr-un colegiu senatorial din sectorul 4 al Capitalei, pe locul lasat liber de fondatorul PC, Dan Voiculescu.

Ilie Nastase a fost prezentat, miercuri, drept candidat al Partidului Conservator, de catre presedintele partidului, Daniel Constantin, conferinta de presa la care a participat si primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

"Au fost primii care m-au contactat si au dorit sa intru in partid. Am o experienta, am avut in '96, cand am candidat la Primaria Capitalei", a spus fostul tenismen.

Acesta a precizat ca vrea sa ajute sportul romanesc, laudand totodata faptul ca la Ministerul Tineretului si Sportului ministru e o fosta sportiva, Gabriela Szabo: "Cred ca ne-a venit si noua mintea la cap sa propunem un sportiv acolo".

Alegeri partiale: In ce colegii romanii isi vor alege iar reprezentantii in Parlament

Vorbind despre obiectivele sale in Parlamentul Romaniei, daca va ajunge senator, Ilie Nastase a explicat: "Vreau sa ma implic in legea sponsorizarii, care exista in orice tara serioasa, altfel sportul romanesc va muri".

Totodata, intrebat de ce a ales sa candideze din partea PC, fostul sportiv a raspuns: "Sunt prieten cu Dan Voiculescu, ne stim de atata vreme, si cu Gabi Oprea".

Campania pentru alegerile parlamentare partiale va fi de doar doua saptamani, urmand sa inceapa pe 10 mai, iar alegerile vor fi organizate odata cu cele europarlamentare, pe 25 mai.

Ilie Nastase, despre candidatura la europarlamentare, obiectivele in PE si de ce PRM

La jumatatea lunii martie, Ilie Nastase a fost in discutii cu PRM si cu presedintele acestui partid, Gheorghe Funar, pentru a candida la alegerile europarlamentare pe listele formatiunii. Ulterior, insa, fostul tenismen a renuntat la aceasta idee.

Voiculescu renunta la imunitate: Si-a dat demisia din nou din Senat

Pe 28 ianuarie 2013, Dan Voiculescu si-a dat demisia din functia de senator, anuntand ca renunta la imunitatea parlamentara, pentru a putea fi judecat in procesul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

El se afla la al treilea mandat consecutiv de senator si la a doua demisie, dupa cea din 25 iunie 2012, fiind reales apoi pe 9 decembrie 2012.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Ilie Nastase candidat PC Senat, #Ilie Nastase candidat sector 4, #Ilie Nastase candidat parlamentare , #stiri alegeri