Guy Verhofstadt participa la mitingul organizat vineri in Bucuresti de Alianta 2020 USR PLUS

Marti, 21 Mai 2019, ora 20:37
7030 citiri
Guy Verhofstadt participa la mitingul organizat vineri in Bucuresti de Alianta 2020 USR PLUS
Foto: Facebook / Alianta 2020

Alianta 2020 USR PLUS va organiza cel de-al treilea miting electoral al sau vineri, 24 mai, in Parcul Izvor din Capitala, la eveniment urmand sa fie prezent si Guy Verhofstadt, liderul ALDE din Parlamentul European

Evenimentul va incepe la ora 16:00, cu un concert si se va termina la ora 22:00. Presedintii celor doua partide componente ale Aliantei 2020, Dan Barna (USR) si Dacian Ciolos (PLUS), vor tine discursuri incepand de la ora 19:30, dupa care vor vorbi candidatii la europarlamentare, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Mitingul Aliantei 2020 USR PLUS va fi diferit fata de mitingurile clasice ale vechilor partide politice, cei prezenti vor putea sta pe iarba sau vor putea juca badminton cu candidatii Aliantei, precizeaza sursa citata.

Reprezentanti ai Aliantei 2020 au negociat cu ALDE in vederea intrarii in noua familie politica europeana care va inchega dupa aceste alegeri europarlamentare. Pana acum, din ALDE european a facut parte ALDE Romania, partidul condus de Calin Popescu Tariceanu.

"Campania noastra electorala a insemnat multa munca. Am inceput cu strangerea semnaturilor, pe bune, si am primit increderea a peste 500.000 dintre romani. Apoi a urmat caravana victoriei prin toata tara, candidatii nostri, membrii filialelor celor doua partide si multi voluntari au strabatut Romania de la nord la sud si de la est la vest, in toate marile orase dar si satele indepartate. Acum tragem linie si organizam ultimul miting electoral in Bucuresti.

Ii asteptam pe bucuresteni alaturi de noi pentru a ne bucura impreuna de ultimele zile de campanie, urmand ca apoi doua zile mai tarziu sa ne vedem la vot", transmite presedintele USR Dan Barna.

La randul sau, Dacian Ciolos spune ca "incheiem impreuna o campanie grea, onesta si intensa, in care am stat in fiecare zi in strada, la metrou, in parcuri, la dezbateri sau la conferinte".

"Mitingul de vineri e ultima sansa inainte de alegeri sa le aratam romanilor ca suntem multi cei care vrem o schimbare adevarata. Sunt milioane de oameni muncitori, cinstiti, care isi iubesc tara, care nu vor sa plece de aici, dar care s-au saturat de hotia din politica romaneasca. Haideti sa le aratam ca nu sunt singuri si ca Romania mai are o speranta. Pe 24 mai ne strangem toti cei care nu ne-am pierdut speranta", indeamna presedintele PLUS Dacian Ciolos.

C.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Guy Verhofstadt miting USR Plus, #miting Alianta 2020 Izvor , #alegeri europarlamentare 2019