Gusa il vrea pe Isarescu premier

Miercuri, 26 Noiembrie 2008, ora 18:161529 citiri
Gusa il vrea pe Isarescu premier

Presedintele Partidului Initiativa Nationala, Cozmin Gusa, a declarat, miercuri, ca il sustine pe Mugur Isarescu pentru functia de prim-ministru, solutie pe care o considera singura care ar putea sa fie acceptata de toate partidele.

"Sunt si eu o persoana publica care sustine ca o solutie buna e un astfel de premier, care ar putea sa faca ca aceasta criza sa nu ajunga un cosmar", a declarat, intr-o conferinta de presa, Cozmin Gusa, citat de Agerpres.

Liderul PIN s-a aratat, insa, sceptic in privinta unei astfel de solutii, deoarece considera ca presedintele Traian Basescu va alege o solutie politica.

Cozmin Gusa a participat, miercuri, la o conferinta de presa sustinuta alaturi de candidatii PSD Cluj Vasile Soporan si Vasile Puscas, pe care i-a sprijinit in campania electorala si pentru care si-a declarat tot sprijinul.

In prezenta celor doi lideri ai PSD, Cozmin Gusa a declarat ca desi este "amic" cu presedintele partidului, Mircea Geoana, nu crede ca acesta ar fi "un prim-ministru competent".