Gheorghe Funar: A sosit ziua socotelilor!

Marti, 03 Noiembrie 2009, ora 21:08 1703 citiri
Foto: Gardianul

Secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, considera ca la alegerile prezidentiale din acest an toti candidatii ale caror partide s-au perindat la putere trebuie sa dea socoteala pentru situatia in care se afla Romania.

"A sosit si ziua socotelilor, respectiv a bilantului pentru cei care s-au aflat la putere in ultimii 20 de ani. Candidatii de acum - Traian Basescu, Mircea Geoana, Crin Antonescu, Sorin Oprescu si Kelemen Hunor - au facut sau fac parte din formatiunile politice care separat sau in diverse combinatii, inclusiv solutii imorale, au condus Romania in ultimii 20 de ani intr-o directie gresita si au adus tara in pragul dezastrului, pe toate planurile", a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, Gheorghe Funar.

Liderul PRM este de parere ca toti candidatii la prezidentiale trebuie sa dea socoteala si sa spuna ce au facut de la revolutie incoace.

"Acum, in campania pentru alegerile prezidentiale din 22 noiembrie si 6 decembrie a.c. trebuie ca la intalnirile electorale, in presa scrisa, in emisiunile electorale de la radio si televiziune si la toate dezbaterile cu caracter electoral sa fie puse si repetate, de nenumarate ori, doua intrebari pentru candidati: 'Ce ati facut in ultimii 20 de ani?' si 'Ce ati facut in ultimii 5 ani?' pentru Romania si cetatenii sai', a mai spus Gheorghe Funar, adaugand ca singurul dintre candidatii la presedintie 'care are curajul si taria morala de a pune cele doua intrebari esentiale colegilor de competitie este cel al PRM, dr. Corneliu Vadim Tudor'.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News