Forta OTV - un stripper, un marinar si un tanar de 23 de ani, primarii lui Diaconescu

Miercuri, 13 Iunie 2012, ora 17:01
3834 citiri
Forta OTV - un stripper, un marinar si un tanar de 23 de ani, primarii lui Diaconescu
Foto: Arhiva

Un rezultat-surpriza la alegerile locale a fost ascensiunea Partidului Poporului al lui Dan Diaconescu. Printre noii primari PPDD se afla un om de afaceri care a facut striptease, un marinar de Dunare si un fost liberal de doar 23 de ani.

Unul din edilii care contureaza "forta OTV" este primarul din Giurgiu, devenit mai intai cunoscut la nivel national dupa ce un tabloid a publicat mai multe poze in care acesta facea striptease, scrie Romania Libera.

"Nu au avut cu ce altceva sa ma atace. Eu sunt un familist convins, nu am facut afaceri cu statul, nu m-au putut ingenunchea", a declarat Barbu.

El a candidat ca independent sustinut de OTV, insa acum si PSD-ul il revendica.

Rezultate Alegeri Locale 2012

"Am candidat independent si voi ramane asa. Nu neg ca PP-DD m-a sustinut, dar e la fel de adevarat ca m-au sustinut si membri ai PSD din Giurgiu, chiar si o aripa din interiorul PNL local", a explicat noul primar.

Vasile Baianu, noul primar din localitatea ieseana Cotnari a fost acuzat de presa locala ca si-ar fi mituit alegatorii cu exact produsul care a adus faima localitatii.

Radu Mazare din Deveselu

Si fotoliul de primar din Deveselu a fost adjudecat de un membru PPDD. Ion Aliman este ofiter de marina de 30 de ani, iar in ultimii 20 de ani a fost capitan de vas pe Dunare.

"Dau marina pe primarie, pentru ca vreau sa raman acasa. Voi fi un Radu Mazare al comunei, ma refer la modul cum se comporta acesta, degajat, aproape de oameni si fara sa raspunda comenzilor politice", a spus edilul.

Un caz aparte il reprezinta si primarul din Caianu Mic, judetul Bistrita, care este si cel mai tanar edil din Romania, pentru ca are doar 23 de ani. Pana anul trecut, Dumitru Stir a fost inscris in PNL, dar a decis pana la urma ca se simte mai bine cu Dan Diaconescu, noteaza Mediafax.

Rezultate alegeri Bistrita 2012

"Nu sunt casatorit. Probabil ca acum am devenit o partida buna pentru fete. M-au votat peste o mie de oameni si majoritatea au fost tineri. Am cont pe un site de socializare si acolo am peste o mie de prieteni, mi-am facut site, am interactionat cu tinerii.

Am creat si evenimente pentru ei. Probabil ca le-a placut acest lucru si au hotarat sa-mi dea o sansa", a povestit Dumitru Stir, care au fost ingredientele secrete ale campaniei sale.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Dan Diaconescu rezultate alegeri, #Diaconescu primari PPDD, #marinar primar Deveselu , #Rezultate Alegeri Locale 2012