Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Alegeri > Alegeri locale 2020
A   A   A

Firea anunta ca a achizitionat aproape 200 de apartamente pentru personal medical: Urmeaza licitatia pentru inca 300

Firea anunta ca a achizitionat aproape 200 de apartamente pentru personal medical: Urmeaza licitatia pentru inca 300
Foto: Facebook/ Gabriela Firea
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a inmanat, miercuri, cheile pentru alte trei locuinte de serviciu destinate personalului medical, in cadrul unui proiect initiat de municipalitate in 2018, prilej cu care a anuntat ca urmeaza procedura de licitatie pentru inca 300 de astfel de apartamente.

"Pana in acest moment, am achizitionat aproape 200 de astfel de apartamente, urmeaza procedura de licitatie pentru inca 300, pentru ca ne dorim sa avem cadre medicale care sa renunte la a alege drumul strainatatii, pentru ca avem nevoie de medici, de asistenti, de infirmieri, de absolut toate cadrele medicale din spitale si trebuie sa le determinam prin conditiile bune de munca din spitalele noastre sa ramana alaturi de pacientii din Romania", a afirmat Firea, intr-o interventie live pe Facebook.


Potrivit primarului general, pana in prezent, s-au mutat in aceste apartamente mai mult de 100 de cadre medicale din cele 19 spitale administrate de municipalitate.

"Astazi, este randul unor cadre medicale de la spitalele 'Victor Babes', chiar un spital aflat in linia intai in lupta cu COVID-19, 'Coltea' si 'Carol Davila'. Va felicit, va doresc foarte multa sanatate, sa aveti puterea sa-i ingrijiti pe pacienti cat mai bine si in perioada urmatoare si ne bucuram ca putem fi alaturi de dumneavoastra, sa nu mai platiti chirii foarte mari in Bucuresti, primind o locuinta sociala din partea Primariei Capitalei", a precizat Gabriela Firea.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 16 Septembrie 2020, ora 12:26

 Articol citit de 1832 ori

Citeste si: