Presedintele PMP, Eugen Tomac: Suntem a treia forta politica a tarii. Tinta pentru parlamentare este de peste 10 %

Duminica, 04 Octombrie 2020, ora 12:31 5404 citiri
FOTO Facebook/Eugen Tomac

Intr-o postare pa pagina sa de Facebook, presedintele PMP, Eugen Tomac, arata ca, dupa numarul de primari rezultati in urma alegerilor locale din 27 septembrie, PMP este al treilea partid al tarii, dupa PSD si PNL.

"Faptul ca dupa PNL si PSD, PMP a avut cei mai multi candidati, intrand in competitie in 2436 de localitati a contat enorm la obtinerea procentului de 6+.

Astazi, PMP este al treilea partid ca numar de alesi locali. Avem, dupa PSD si PNL, cei mai multi primari si consilieri in intreaga tara. Este meritul echipei noastre, acolo unde s-a muncit am reusit sa facem performanta. In unele judete insa rezultatele ne obliga sa schimbam modul de lucru si echipa din fruntea organizatiilor pentru a corecta din mers ce nu a functionat si pentru a reusi la urmatorul scrutin un un scor de 10+", a scris Eugen Tomac.

Liderul PMP a mai aratat ca "in plan local, vom face aliante de dreapta pentru a scoate din stagnare administratia publica locala si pentru a da o noua perspectiva Romaniei". "Tinta pentru parlamentare este 10+!", a mai adaugat Tomac in finalul postarii de pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com