Dosar penal in Teleorman: Un alegator s-a trezit ca cineva a cerut urna mobila pentru el

Duminica, 24 Noiembrie 2019, ora 14:02 4493 citiri
Foto: Ziare.com

Politistii din Teleorman au deschis un dosar penal in rem si fac cercetari pentru infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata, dupa ce un barbat care s-a prezentat la o sectie de votare a constatat ca pe numele sau fusese trimisa o cerere pentru deplasarea urnei mobile, alegatorul spunand ca nu el a trimis cererea.

Politia a deschis dosar penal dupa ce reprezentantii biroului electoral al unei sectii de votare au constatat ca pe numele unui alegator care s-a prezentat sa voteze fusese trimisa o cerere pentru trimiterea urnei mobile.

"Astazi, in jurul orei 10:30, politistii Sectiei nr. 11 Politie Rurala Galateni au fost sesizati cu privire la faptul ca un barbat s-a prezentat la sectia de votare 181 din satul Bascoveni si si-a exercitat dreptul de vot, desi pe numele sau exista o solicitare pentru deplasarea urnei speciale.

Barbatul a precizat ca nu a depus nicio cerere, fapt pentru care i-a fost prezentata cererea, acesta nerecunoscand nici scrisul, nici semnatura", arata oficiali ai IPJ Teleorman.

In urma incidentului, politistii au deschis dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata si fac cercetari pentru identificarea persoanei care a intocmit si depus cererea pentru urna mobila.

Vezi aici LIVE cum se desfasoara votul in tara

Iata si desfasurarea ultimei zile de vot pentru alegerile prezidentiale in strainatate.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News