Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Discuta despre alegeri cu Emilian Isaila!

Duminica, 05 Iunie 2016, ora 16:00
4269 citiri
Discuta despre alegeri cu Emilian Isaila!

In ziua in care ne alegem primarii si consilierii locali pentru urmatorii 4 ani, Ziare.com te invita sa intri in dialog cu editorialistii nostri. Duminica tu pui intrebarile!

Sunt oamenii ale caror comentarii le citesti zilnic pe Ziare.com.

Toti trei merg duminica la vot si, apoi, vor intra in dialog cu cititorii.

Intreaba-i tot ceea ce ai vrea sa afli despre alegeri si despre opiniile lor: argumentele pentru care au ales sa iasa la vot si cum au decis pe cine sa puna stampila, ce isi doresc de la viitorul lor primar si ce cred ca se mai poate face pentru Bucuresti.

Intreaba-i tot ce vrei despre alegerile locale si iti vor raspunde in timp real.

Daca esti implicat, daca iti pasa de orasul tau, provoaca-i la discutie, sustine-ti punctele de vedere si propriile optiuni la aceste alegeri.

Tu cu cine votezi? Intra in dialog cu editorialistii Ziare.com

Scrie pentru Ziare.com articole de opinie de 4 ani. Este jurnalist din 1991 si a lucrat de-a lungul timpului pentru mai multe publicatii printre care Evenimentul Zilei si Adevarul.

"Prin textele mele vreau sa fiu aproape de voi, cititorii, si impreuna sa parcurgem drumul intortocheat spre adevar si spre intelegerea lumii in care traim", este mesajul lui Emilian Isaila pentru cititori.

Firea, Dan sau Predoiu, un vot pentru speranta. Care speranta?

A cui e vina daca Gabriela Firea va castiga Bucurestiul?

Discutia cititorilor cu Emilian Isaila incepe la ora 16:00

Forumul va fi moderat si nu vom accepta postarea niciunui mesaj care contine insulte, afirmatii rasiste, limbaj indecent sau nu are legatura cu subiectul. Vrem un dialog real, constructiv, asa cum ne dorim si de la politicienii pe care ii vom alege duminica.

Jurnalistii Ziare.com s-au mobilizat pentru a face din ziua de duminica o zi-eveniment. Pentru ca tu sa ai informatie corecta, in timp real, sa iti poti exprima opiniile si, impreuna, sa avem un cuvant de spus in viitorul comunitatilor noastre.

Ramai cu Ziare.com, duminica, sa traim impreuna ziua alegerilor.

Live Blog Discuta LIVE cu Emilian ISAILA despre alegeri!

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#dialog alegeri locale 2016 Emilian Isaila, #Emilian Isaila dialog cititori , #alegeri locale 2016