Despre echipa lui Tariceanu, sau experienta sustinuta de tinerete (P)

Publicitate electorala
Miercuri, 23 Septembrie 2020, ora 10:31
22134 citiri
Despre echipa lui Tariceanu, sau experienta sustinuta de tinerete (P)

O echipa energica, care imbina experienta profesionala cu tineretea si entuziasmul. Sunt caracteristicile echipei de candidati ALDE pentru functiile de primari de sector in Capitala. Amalia Nenovici, Ramona Ioana Mezei, Bogdan Valentin Bratianu, Adrian-Vlad Chiotan, Ion Valentin Voicu si Tudor Tim Ionescu sunt echipa ALDE care, alaturi de Calin Popescu Tariceanu, pot transforma Capitala din Micul Paris in Marele Bucuresti.

Tudor este consilierul general care nu a lipsit de la nicio sedinta a CGMB. Pentru activitatea lui Tudor vorbesc cele 45 de proiecte de hotarari de consiliu initiate, cel mai mare numar de proiecte proprii ale vreunui consilier municipal. Seriozitatea, experienta administrativa si capacitatea de munca pentru comunitate sunt atuurile lui Tudor Tim Ionescu acum in lupta pentru primaria sectorului 6.

"Sunt un tanar antreprenor crescut de bunicii sai, in spiritul respectului fata de comunitate si iubire a tarii, si nu ma sfiesc sa spun asta, chiar daca pentru multi va suna desuet. Am fost crescut sa respect si sa protejez natura si viata, de aceea sunt si activist pentru protectia mediului, pentru protectia si bunastarea animalelor. Candidez pentru functia de Primar al Sectorului 6 pentru ca ma doare sa vad cum acest sector, cu cel mai mare potential de dezoltare din tot Bucurestiul, sta pe loc si nu arata asa cum ne dorim, asa cum ar trebui, asa cum meritam! Meritam un Sector 6 dezvoltat, curat, sigur si sanatos! Daca tu doresti schimbarea, atunci impreuna o putem realiza!", spune Tudor Tim Ionescu despre motivele pentru care candideaza.

Cel mai tanar dintre candidatii ALDE la primariile de sector, Valentin Voicu, se mandreste cu ce a reusit sa schimbe in modul de a face administratie din functia de consilier de sector. Este constient ca este nevoie de mult mai mult si este hotarat sa aplice ceea ce numeste cuvantul sau de ordine - "investitiile"- si in sectorul 5, unde candideaza acum la functia de primar. "Stiu de ce are nevoie acest sector: investitii! Este nevoie de investitii in infrastructura scolara, investitii in reabilitarea termica a blocurilor, investitii in parcuri, investitii in reteaua de gaze, canalizare si apa, investitii pentru asfaltarea strazilor care inca - in Capitala tarii- mai sunt de pamant, investitii in pietele din sector. Singura sansa de dezvoltare a sectorului 5 sunt investitiile, si este ceea ce vreau sa devina cuvantul de ordine la primaria sectorului!", spune Valentin Voicu.

O buna perioada de timp Adrian Chiotan si-a folosit toate cunostintele pentru ajutorarea persoanelor cu dizabilitati, din postura de presedinte al Autoritatii de resort. Iar proiectele pe care le-a lasat in urma sunt dovada ca poate face schimbari in bine, si asta vrea sa faca si pentru locuitorii sectorului 4, unde candideaza la functia de primar. "Sunt antreprenor, manager si am activat atat in domeniul public cat si in domeniul privat. Sunt singurul candidat cu adevarat liberal pentru primaria sectorului 4 si vreau sa folosesc experienta pe care am acumulat-o in schimbarea sectorului, din functia de primar", se descrie pe scurt Adrian Vlad Chiotan.

Pentru Bogdan liberalismul este chiar ecoul numelui lui. La cei 43 de ani, Bogdan Bratianu priveste descendenta sa din familia Bratienilor ca mostenirea care i-a trasat indubitabil drumul politic. Este specializat in grafica publicitara si are o experienta de peste 20 de ani in mediul privat. Cu Bogdan, care candideaza la primaria sectorului 3, Bratienii pot reveni la primarie! Iar angajamentul lui Bogdan este simplu: "Ce s-a facut bine se va continua, ce s-a facut gresit se va indrepta, ce nu s-a facut si este necesar sectorului, se va face. Vreau sa punem in practica proiectele prin care sa construim viziunea liberala a urmatorilor 4 ani pentru administratia locala a sectorului 3".

Ramona Mezei a invatat in toti anii de jurnalist si de sustinator al implicarii societatii civile in viata publica ca numai lucrurile pe care le construiesti pe o fundatie buna sunt durabile. Iar o societate care nu este bine educata, se va distruge. Candideaza acum la functia de primar al sectorului 2 din dorinta de a da si mai mult oamenilor din tot ce a acumulat in cei peste 30 de ani de activitate. "Am 48 de ani si consider ca cea mai mare realizare este fiul meu Mihnea, care recent a implinit 12 ani. Sunt mama singura, sunt un om activ si puternic caruia ii place sa lucreze in echipa. Ma bazez pe oameni, si vreau ca, la randul lor, acestia sa gaseasca intotdeauna in mine un sprijin. Experiente profesionale precum cea de corespondent de presa in Irak, in plin razboi, sau observator in zone post-razboi, precum Kosovo, nu au facut decat sa ma intareasca si sa ma invete sa pun oamenii si sanatatea pe primul loc", spune Ramona Ioana Mezei.

La cei 31 de ani, Amalia Nenovici se mandreste ca a reusit sa cladeasca o afacere de succes. Nu i-a fost usor, dar stie ca singura solutie este actiunea, caci pasivitatea nu a generat niciodata evolutie. Amalia locuieste, munceste si respira in Sectorul 1, unde si candideaza la functia de primar. "Viata mea a fost si probabil va fi o continua provocare. Fiind mama, nu-mi permit sa astept o lume mai buna pentru copilul meu. Trebuie s-o creez. In momentul in care am realizat asta, am decis sa candidez. Daca valori precum educatia, siguranta si sanatatea va sunt repere si daca alegeti sa va cresteti copiii in spiritul acestora, imi sunteti deja alaturi pentru schimbarea sectorului 1! Pasivitatea nu este o solutie. Actiunea, in schimb, este!", spune Amalia Nenovici despre motivele care au determinat-o sa se implice in politica.

Amalia, Ramona, Bogdan, Adrian, Valentin si Tudor sunt echipa care, alaturi de Calin Popescu Tariceanu, poate demonstra ca tineretea alaturata experientei este solutia de care Bucurestiul are nevoie. Pentru ca in Romania nu trebuie sa mai acceptam incompetenti in functii publice.

Articol comandat de Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor - Filiala Municipiului Bucuresti, cod mandatar 21200063, si promovat de Machteam.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#alegeri locale 2020 , #alegeri locale 2020