Declaratii contradictorii in PSD privind posibila fraudare a alegerilor in diaspora

Duminica, 24 Noiembrie 2019, ora 20:47 7315 citiri
Foto: Arhiva Hepta.ro

Deputatul PSD Catalin Radulescu este de parere ca votul din diaspora din turul al doilea al alegerilor prezidentiale ar fi fost fraudat. El este insa contrazis de unul dintre colegi, primarul sectorului 5, Daniel Florea.

"In diaspora, noi am primit o multime de mesaje, filme. Eu de exemplu am trei, patru verisori care stau unul in Marea Britanie, unul in Germania, unul in Franta. A fost fiecare in sectia de votare sa voteze, nu era nimeni. Dupa care aflam ca sunt 100.000 de voturi in ultima ora. 100.000 de voturi impartit la 800 de sectii de votare inseamna ca au votat doua persoane pe minut. Faceti si dvs un calcul.

Eu am vazut ce s-a intamplat in ultima ora. Nu, n-avem din pacate reprezentanti in sectiile de votare. Noi avem in 60 de sectii de votare din 800 reprezentanti. Eu asa cred ca acolo a fost frauda", a spus Radulescu, in fata sediului PSD, transmite corespondentul Ziare.com.

Deputatul social-democrat a fost insa contrazis de primarul sectorului 5, Daniel Florea, care a precizat ca are si el membri de familie in diaspora care au votat legal.

Intrebat cine va deconta, daca PSD pierde alegerile, adica va plati Dancila sau vina e colectiva si se va discuta ca atare, primarul a spus ca daca se pierd alegerile, se va discuta.

Iata cum s-a desfasurat votul in diaspora, acolo unde pana la ora 21 au votat aproape un milion de romani

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News