Decizia luata de Dan Diaconescu dupa aflarea rezultatelor: In lipsa lui Turcescu, cineva trebuie sa faca asta

Duminica, 02 Noiembrie 2014, ora 21:509344 citiri
Decizia luata de Dan Diaconescu dupa aflarea rezultatelor: In lipsa lui Turcescu, cineva trebuie sa faca asta
Foto: Enational

Dan Diaconescu le-a multumit "celor 500.000 de oameni" care l-au votat si a anuntat decizia pe care a luat-o dupa ce nu a reusit sa ajunga in turul doi al alegerilor prezidentiale.

Acesta a declarat ca va reveni la cariera de jurnalist, iar primul pas pe care il va face este sa ii invite pe Victor Ponta si Klaus Iohannis la o dezbatere, "in lipsa lui Robert Turcescu".

"Vreau sa va multumesc celor care au votat cu mine. Am obtinut in jur de 500 de mii de voturi. Sigur, mai avem pana dimineata, noi asteptam sa ajunga la noi mult mai multe voturi. Am peste 1 milion si ceva de semnaturi in aceste urne transparente. Din pacate, nici de data asta n-avem in finala un om care sa se impotriveasca sistemului, care sa schimbe tot de la varf la matura. Voi organiza o dezbatere, ca simplu jurnalist, sa-i am invitati. In lipsa lui Robert Turcescu, cineva va trebui sa faca acest lucru", a spus Dan Diaconescu.

Rezultate exit poll: Victor Ponta, la distanta de sub 10% de Klaus Iohannis

Victor Ponta s-a clasat pe prima pozitie in primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale de duminica, potrivit sondajelor realizate la iesirea de la urne. Liderul PSD este urmat, la o distanta sub 10 puncte procentuale, de reprezentantul ACL, Klaus Iohannis.

Potrivit rezultatelor anuntate in urma exit poll-urilor, Ponta ar fi obtinut intre 38,2 si 41,5% dintre voturi.

Pe locul doi s-a clasat Klaus Iohannis, care are intre 31 si 32,1% din voturi, conform exit poll-urilor.

Cel mai probabil, Ponta si Iohannis vor duce lupta decisiva in turul doi, in conditiile in care ocupantul locului trei, Calin Popescu Tariceanu sau Monica Macovei (in functie de exit poll) nu a acumulat mai mult de 6% din voturi.

Dan Diaconescu a obtinut in jur de 4 procente la alegerile prezidentiale.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii