De ce se bucura Ponta ca Blaga a ramas inzapezit si ce raspunde liderul PDL (Video)

Duminica, 09 Decembrie 2012, ora 13:12 5560 citiri
Foto: B1 TV

Premierul Victor Ponta a declarat ca, pe viitor, alegerile vor trebui organizate mai devreme toamna, criticandu-l pe liderul PDL, Vasile Blaga, pentru ca nu a fost de acord cu desfasurarea scrutinului mai devreme de 9 decembrie.

Ponta a declarat ca s-a suparat pe "acei incapatanati absurzi" care nu au fost de acord cu desfasurarea alegerilor la inceputul lui noiembrie, mentionand ca, pe viitor, alegerile ar trebui sa se desfasoare intr-o alta perioada a anului.

Alegeri parlamentare 2012 LIVE

"Sigur ca m-am suparat inca o data astazi pe acei incapatanati absurzi, de care m-am rugat sa facem alegerile in noiembrie si nu au vrut. Au zis ca mai cresc ei in sondaje pana in 9 decembrie. Nici nu au crescut ei in sondaje si uite ce patim acum. M-am rugat de ei sa facem la inceputul lui noiembrie, dar cu cine sa te intelegi", a spus, duminica, Ponta.

"Acum ma bucur ca s-a blocat si nu poate ajunge la sectia de vot cel care a fost contra. Crede ca o sa castige nu stiu cat. Nu a castigat nimic. S-a blocat singur acolo. Uite ce se intampla, dar noi ne ocupam si ii deschidem si lui sectia de vot", a mai spus premierul, referindu-se la faptul ca Vasile Blaga nu a putut vota in Sannicolaul Mare.

Ce raspunde Blaga

In replica, liderul PDL a spus despre premierul Victor Ponta ca este un om de un cinism fenomenal.

"Oamenii ajung in spitale din cauza lui si a oamenilor sai. Este absolut incredibil sa spui ca te bucuri ca cineva n-a ajuns la sectia de votare, acel cineva nu poate circula in Romania", a completat Vasile Blaga.

Totodata, democrat-liberalul si-a exprimat rugamintea si dorinta ca oamenii sa se prezinte la vot.

"Eu cred ca romanii se vor mobiliza sa mearga la vot. Maine trebuie sa mearga la serviciu, deci vor iesi din casa. Deci trebuie sa faca acest efort, ii rog sa faca acest efort", a mai spus acesta.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, candidat in Colegiul 3 Senat Timis, a ramas inzapezit, duminica dimineata. Democrat-liberalul a plecat spre orasul Sannicolau Mare, unde ar fi trebuit sa voteze, insa drumul era blocat. Liderul PDL n-a ajuns decat pana la 20 de kilometri de Timisoara si s-a intors din drum. Apoi a votat la o scoala din Deta.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News