Dan Barna deschide lista Aliantei USR PLUS in judetul Sibiu. El ocupa primul loc pentru Camera Deputatilor

Duminica, 11 Octombrie 2020, ora 00:24
3183 citiri
Dan Barna deschide lista Aliantei USR PLUS in judetul Sibiu. El ocupa primul loc pentru Camera Deputatilor
Foto: Facebook/ Dan Barna

Alianta USR PLUS Sibiu a avut, sambata, alegeri interne si au fost votati de membri ai ambelor partide candidatii USR PLUS Sibiu pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei. Liderul USR, Dan Barna, deschide lista pentru Camera Deputatilor, in timp ce Claudiu Muresan, consilier pentru management si restructurare, este primul pe lista pentru Senat.

Candidatii USR PLUS Sbiu pentru Camera Deputatilor sunt:

1. Dan Barna;

2. Marius Vulcan;

3. Ioan Plesciuc;

4. Cristian Vilcu;

5. Daniela Ilie;

6. Carmen Novac.

Candidatii USR PLUS pentru Senatul Romaniei sunt:

1. Claudiu Muresan;

2. Anca Malaiu;

3. Traian Belei.

"Multumesc colegilor mei din filiala USR PLUS Sibiu pentru eforturile comune din acesti patru ani si pentru increderea acordata de a duce proiectul USR PLUS, Revolutia Bunei Guvernari, in Parlamentul Romaniei. Colegii mei candidati pe lista de parlamentari USR PLUS Sibiu sunt oameni onesti si competenti exact genul de persoane de care sibienii si Romania au nevoie in Parlament. Sunt oameni care vor reprezenta cu cinste si competenta Sibiul in legislativul national. Am foarte mare incredere in ei si in intelepciunea sibienilor de a ne sustine la aceasta runda de alegeri", a declarat Dan Barna, copresedintele USR PLUS si deputat de Sibiu.

Marius Vulcan este avocat in Baroul Sibiu, absolvent in Stiinte Juridice, specializat in drept comercial si drept administrativ.

Ioan Plesciuc are experienta in administratia publica si in proiecte europene, absolvent de master in managment si absolvent de program MBA.

Cristian Vilcu este licentiat in informatica, cu un master in politici de management si marketing, profeseaza in industria software.

Daniela Silvia Ilie este consilier achizitii si cercetare piata si absolventa unui master in Administratie Publica Europeana si a Facultatii de Stiinte Politice.

Carmen Novac este doctor in management, absolventa in domeniul Dreptului - Relatii Internationale - Integrare Europeana (master), in prezent Specialist Resurse Umane - headhunter intr-o companie de IT.

Claudiu Muresan este economist de profesie si experienta profesionala in mediul de afaceri, participand la managementul mai multor companii locale sau straine ca director economic, director general sau membru in Consiliile de Administratie. Actualmente este consultant pentru management si restructurare.

Anca Malaiu este absolventa de istorie, cu experienta in invatamant si in domeniul relatii clienti, implicata in actiuni civice si umanitare.

Traian Belei este antreprenor, membru al Comisiei de Evaluare a Agendei Culturale a Consiliului Judetean Sibiu si absolvent al Facultatii de Teologie "Andrei Saguna" Sibiu, administratorul propriei societati comerciale de 26 de ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Dan Barna USR Plus, #Dan Barna parlament, #Dan Barna lista deputati , #Alegeri Parlamentare 2020