Dacian Ciolos: "Vom face un congres si vom decide cine va conduce USR PLUS"

Luni, 07 Decembrie 2020, ora 13:14 4378 citiri
Dacian Ciolos, presedintele PLUS FOTO Hepta.ro

Dacian Ciolos, liderul PLUS, a tinut o conferinta de presa luni, 7 decembrie, la ora 13:00, in care a comentat rezultatele partiale ale alegerilor parlamentare din 6 decembrie.

Principalele declaratii ale lui Dacian Ciolos:

- "Noi am inteles mesajul alegatorilor si am inteles ca viitorul guvern ca trebui sa ia in calcul ingrijorarile tuturor cetatenilor."

- "Avem acum o responsabilitate mare fata de guvernare."

- "Am infaptuit 'revolutia bunei guvernari', pasii concreti pentru a negocia formarea coalitiei de guvernare intre USR PLUS si PNL. Sunt masurile cu care noi am mers in campanie. Am luat aici cele mai importante lucruri care vor trebui sa se regaseasca in campania de guvernare."

- "Credem ca este esential sa sustinem un candidat credibil ca viitor premier, acest lucru trebuie acum negociat cu presedintele, nu la televizor."

- "As vrea sa transmit un mesaj colegilor. Ne aflam in ultima faza a fuziunii, care in cateva saptamani ar trebui sa fie realizata si in justieie. Imediat dupa aceea, vom face un congres si vom decide cine va conduce USR-PLUS. Aceste lucruri erau deja planificate."

- "USR PLUS este gata sa isi asume guvernare alaturi de PNL. Evident, UDMR in aceste conditii devine indispensabil."

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News